Medan det känns som att världen går under....


Världen håller på att gå under, och jag tycker synd om mig själv för att jag är sjuk och har feber. Khaddafi är galen, kvinnor blir våldtagna i Kongo (tyvärr inte bara där), Japan är i kris....Ja, listan kan bli längre om man vill.
Igår var jag på Fotografiska och såg tre utställningar innan jag insjuknade i feber. Två av utställningarna var vackra och otroligt enkla och sköna att ta till sig, men sen kom det en fruktansvärd utställning som väckte mycket känslor och tankar. Gå gärna dit och se den utställningen.
http://fotografiska.eu/Museet/Utstaellningar/Intended-Consequences
Ofta känner man sig bara maktlös och ledsen när man ser en dokumentär eller nåt annat som belyser en kris eller en jobbig situation, men jag tror verkligen att vi kan göra en förändring. Men det kräver "lite" tid av våra fantastiska liv, och det verkar inte som att vi vill lägga ner den tiden.
Det är så jävla skönt att gå omkring i sin härliga bubbla som består av konsumtion, reality-tv och så lite träning för att döva fetmaångesten. Fan va skönt det är! Det är jävligt gött, eller hur?

/H


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0