Melodifestivalen - en festival i melodier!

Idag frågade en kompis mig om jag ville titta på melodifestivalen med henne och några andra tjejer. Jag sa vänligt NEJ, det skulle ha känts fel annars. Det är väldigt dålig musik oftast och tyvärr ganska meningslösa uppträdanden, man sitter bara och hånar de medverkande eller programledaren...iaf gör jag och många jag känner på det viset. Och det är en väldigt stor händelse varje år som försiggår alldeles för länge, det hade ju räckt med 3 kvällar men nu håller detta på lite för länge för att det ska vara sunt för mänskligheten och det svenska folket. Jag är väldigt glad för att det finns så mycket männskor som njuter av denna fest, men jag lider samtidigt för att Melodifestivalen inte ger mig någonting alls förrutom möjligen utanförskap på jobbet på måndag när andra pratar om vilken låt som var bäst...Fy fan va tråkigt!!!
Förlåt, jag vill verkligen inte tycka så här och önskar innerligt att jag kunde älska "Mellow" (verkar vara ett nytt sätt att uttrycka det på). Men det går inte, och jag vore tacksam om ingen tog illa upp nu. Alla måste inte tycka om samma saker. Det är ok att tycka olika.
Sjukt att man ska behöva försvara sig, och att man känner sig som en antidemokrat när man tycker lite annorlunda i den här frågan. Men det måste få vara så. Hade gärna tittat på festivalen 1 kväll men inte varje helg, hela våren.

H

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0