GRAVID?!

Många runt omkring mig är gravida eller har fått barn nyligen. Och det är helt otroligt, naturens underverk osv...
Ibland känns det bara som att vissa skaffar barn för att ha en anledning till att börja blogga om det, eller att de är ute efter uppmärksamheten man får när man blir gravid. (Fan va jag låter cynisk men jag är inte det, utan jag är bara en gullig Iransk tjej som undrar vad vi människor håller på med)
Åh, herregud va roligt!! GRATTIS!!! Och så får kvinnan eller blivande pappan en kram. Ni känner igen er eller hur?
Sen håller detta elände på i nio månader eftersom det alltid är nån ny person som nyligen har fått reda på detta ovanliga fenomen och ska gratulera de blivande päronen. Och under dessa nio månader ska det bloggas och folk ska lägga upp bilder på sig själva och sina magar, som om det vore en världsnyhet att en kvinnas mage växer under graviditeten. Pappan jämför sin mage med mamman och det ska tas kort på detta och visas för hela svenska folket när folk står i sina trosor och kalsonger en söndagsmorgon framför nån jävla spegel. SJUKT!!!
Efter att ungen är född då börjar alla muppbilder läggas upp på det nyfödda barnet. Och folk kommenterar bilderna som aldrig förr. "Gud va gullig han är", " sååååå söt"....Ja, ni fattar.
Men vad händer sen? Jo, sen börjar en ny manisk människa lägga upp bilder på sig själv. Och så där håller det på.
Det är ju helt ok att blogga om graviditet om syftet är att just följa en gravid kvinna, så att man inte känner sig ensam med sin feta mage och sina besvär.
Men att alla visar sina svällande kroppar hej vilt från alla håll och kanter på twitter, facebook och bloggar gör mig aningen besvärad.
Och jag är verkligen inte bitter, jag och min kille vill också ha barn och kommer att skaffa det snart om jag nu är kapabel till det. Man vet ju aldrig.

PS. jag glömde en sak, dom där jävla ultraljudsbilderna som alla lägger upp på facebook och sin blogg.DS

/Puss HKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0