3 is the magic numberBirger Jarls gatan 93A 1tr. kl. 21:54, 20 nov 2010.

6-E triangle + Arvid på middag. Italiensk kyckling. Fläkten suger effektivt upp matoset och sprider de ljuvliga dofterna över takåsarna. So far so good. Christopher har en massa saker som han vill kommunicera på bloggen, men det går inte att göra med ord tydligen. Han tycker om att kommunicera med rörelser.....
Vi äter choklad och tiramisuglass och njuter av Gevalia-kaffe. Chris berättar för Nick om utställning som vi andades under eftermiddagen på östasiatiska.

Love
H, C, N

En häst

Jag vaknade i natt, jättelycklig av en dröm.
Jag bodde i ett rött hus med vita knutar, och i trädgården fanns det ett jättestort äppelträd med stora fina äpplen som bara väntade på mig. I ett av rummen stod jag ensam och tänkte på hur jag skulle ställa in mina möbler, rummet var tomt och solen gassade in genom fönstret, det var varmt. Jag ser att pappa kommer in och han kramar mig och ber om ursäkt för allt. Han tar mig i handen och jag kramar om pappas stora varma händer och följer honom ut på trädgården där det står en fin och ståtlig häst. Jag får veta att den är min.

H

Alla gör det....t o m Kineserna


GRAVID?!

Många runt omkring mig är gravida eller har fått barn nyligen. Och det är helt otroligt, naturens underverk osv...
Ibland känns det bara som att vissa skaffar barn för att ha en anledning till att börja blogga om det, eller att de är ute efter uppmärksamheten man får när man blir gravid. (Fan va jag låter cynisk men jag är inte det, utan jag är bara en gullig Iransk tjej som undrar vad vi människor håller på med)
Åh, herregud va roligt!! GRATTIS!!! Och så får kvinnan eller blivande pappan en kram. Ni känner igen er eller hur?
Sen håller detta elände på i nio månader eftersom det alltid är nån ny person som nyligen har fått reda på detta ovanliga fenomen och ska gratulera de blivande päronen. Och under dessa nio månader ska det bloggas och folk ska lägga upp bilder på sig själva och sina magar, som om det vore en världsnyhet att en kvinnas mage växer under graviditeten. Pappan jämför sin mage med mamman och det ska tas kort på detta och visas för hela svenska folket när folk står i sina trosor och kalsonger en söndagsmorgon framför nån jävla spegel. SJUKT!!!
Efter att ungen är född då börjar alla muppbilder läggas upp på det nyfödda barnet. Och folk kommenterar bilderna som aldrig förr. "Gud va gullig han är", " sååååå söt"....Ja, ni fattar.
Men vad händer sen? Jo, sen börjar en ny manisk människa lägga upp bilder på sig själv. Och så där håller det på.
Det är ju helt ok att blogga om graviditet om syftet är att just följa en gravid kvinna, så att man inte känner sig ensam med sin feta mage och sina besvär.
Men att alla visar sina svällande kroppar hej vilt från alla håll och kanter på twitter, facebook och bloggar gör mig aningen besvärad.
Och jag är verkligen inte bitter, jag och min kille vill också ha barn och kommer att skaffa det snart om jag nu är kapabel till det. Man vet ju aldrig.

PS. jag glömde en sak, dom där jävla ultraljudsbilderna som alla lägger upp på facebook och sin blogg.DS

/Puss HFacebook

Facebook kan vara trevligt när man upptäcker att en människa som man trodde var korkad helt plötsligt skriver nåt vettigt. Men oftast skriver alla inklusive mig själv bara strunt. Och jag vill verkligen understryka att jag också gör det. Det hela går ut på att bli bekräftad eller bekräfta andra för bara några sekunder...sen går man vidare.
Det är helt ok. Jag förstår att det finns människor som har tråkiga liv och de har självklart också all rätt till att få bekräftels och att få känna sig sedda. Men det finns ett stort MEN! MEN varför?
Varför vill man skriva om sina snoriga ungar? Varför vill man skriva att man är bakis? Varför vill man lägga upp bilder på 40 st tomma ölburkar i ett pyramidliknande konstverk? Eller det tråkigaste av allt, varför vill man berätta att man bakat en sockerkaka?
Nu menar jag inte att man bara ska skriva intelligenta och spännande "status update", men nu när man ändå har chansen att synas vore det trevligt om man skrev nåt som faktiskt intressarar andra mänskliga varelser, å andra sidan är ju många av oss faktiskt intressarade av att läsa eller titta på INGENTING, ett bra exempel på detta fenomen är alla märkliga bloggar där man skriver om sin "speciella" frukost som består av ägg, juice och rostat bröd.
Om du inte har nåt att skriva om, så skriv inte. Försök att bara vara tyst....prova hur det känns.
Vad tycker du? Vilken är den tråkigaste statusupdateringen du har läst?

/Puss H


RSS 2.0