Väldigt fint

Kolla in det här:
http://nanok.com/cno/
/H

Jag är en man på 57 år

I mitt tidigare inlägg insinuerade jag att jag kunde varit en man, och denna bild bekräftar detta! Jag var i London i helgen och dessa två föremål inhandlade jag till mig själv.
Ett skohorn med en mycket fin anka som man håller i när man ska trycka ner foten i skorna, och ett par finskor som är flätade. Vad är det för en glad media-tjej som shoppar skohorn och flätade finskor på en Weekendresa i London?
Svar: Det är ingen media-tjej, utan en femtiosjuårig gubbe som är fast i en media-tjejs kropp.
/H

Jag tänkte börja blogga igen.

Jag tänkte börja blogga igen, vissa perioder känner jag bara för att skriva dygnet runt. Och nu är jag i en sån period. NEJ, jag är inte Bipolär
Men jag måste ändra utseendet på min blogg, det här går inte längre! Den är för omogen och töntig i looken. Jag är närmare 30 just än 20, det betyder att bloggen måste utvecklas. Men hur???? Fan jag älskar vackra män i rosa kalsonger och jag kommer att göra det tills jag dör! (läskig tjej) Usch vad obehagligt att jag är lite av en snusktant, ibland tänker jag hur det skulle vara om jag var man istället. Förmodligen så skulle jag vara lika kärlekskrankig, känslig och blödig, men samtidigt skulle jag vara som Don Juan....Hehehe! Jag gillar att jag vill framstå mig själv som en Don Juan fast i en kvinnas kropp. Mitt kön är ett fängelse, osv... Nu ska jag sluta skriva om det här, för jag vecklar in mig och kommer till slut att måla in mig i konstigt ett hörn.
/H

RSS 2.0