Dagens låt

Hahaha! Han är grym.
http://www.youtube.com/watch?v=-Oc-VchSDvA&feature=related

/H


Allsång på Skansen

Snälla, gå in här och titta på dessa två underbara män, spola fram till 37:55 : http://svtplay.se/t/102897/allsang_pa_skansen

/H

Fina linjer

http://blogs.amctv.com/photo-galleries/mad-men-costume-design/peggy-joan.php

/Hordokht

Dagens låt

http://www.youtube.com/watch?v=ULjCSK0oOlI

/Hordokht

Solen blev aldrig lika vacker igen.

Jag var 17 år och hade precis träffat Goran, han var så fin och han var min. Jag var kär (en mycket tydlig känsla, en knarkig känsla)
Nån vecka efter att vi hade träffats så började jag tredje ring på gymnasiet, det var första dagen på sista året av gymnasiet.... Min teaterlärare frågada mig varför jag var så konstig. Och jag svarade att "det är kärlek".
Jag satt i kafeterian och tittade på hur solen lös igenom fönstren och landade på den magiska plastmattan som täckte golvet, det var det vackraste jag sett. Min kropp och min själ var ett med Solen som lös in. Jag var extremt hög på Goran.
Det gick några veckor och jag insåg att han inte var den som kunde ge mig det jag behövde. Jag gjorde slut.
Det här är nästan 11 år sen, och sen dess har jag träffat Arvid som är någon slags GUD egentligen, han är inte verklig. Också har jag har träffat några andra fina män som är minigudar, men jag har aldrig sett solen lika vacker igen.
Tack Goran!

/Hordokht

Mad men

Jag klarar inte av att se på Mad men, det är en fin serie som jag får ångest av. Egentligen så är den kanske som vilken annan serie i världen. Om man inte brukar bli besatt av serier, men så en dag dyker denna besatthet över en som en slags galen kärlek. Ja, då börjar man fundera varför man fastnat just för den här serien av alla serier? Vill jag vara Don Draper? Eller hans fru Betts? Eller så kanske jag identifierar mig med alla förtryckta sekreterare i serien som blir påsatta av feta gubbar till höger och vänster.
I höstas introducerade en vän till mig detta mästerverk till tv-serie. Och jag vet inte om jag ska vara tacksam eller inte.
Det är egentligen patetiskt att en kvinna som jobbar med tv och som strax kommer flytta till "trevliga vasastan" gillar Mad men. Och tycker att dom har fina möbler och kläder i serien....Eller det kanske är ok, jag ska inte vara så hård mot mig själv.

Sov gott.

fallin in love again

http://www.youtube.com/watch?v=T6A_AnU3F68

Det bästa som hände 90-talet...titta gärna på hela videon.

RSS 2.0