Jag träffade Beyonce och Jay-Z i min dröm.

God förmiddag!

Jag sitter i en helikopter som ska ta massa rörliga helikopter bilder till en Jay-Z video, vi flyger över en kust som är någon slags drömkust, först är det palmer och sandstrand, sen kommer snö och granskog, och sist kommer den höstiga delen av kusten med gula och röda lövträd. Under hela tiden som vi rullar kameran ser jag en svart Bentley med en låååååång entourage som följe. Kameramannen berättar att Jay-Z sitter i Bentleyn.
Vi flyger till Berns och där råkar jag gå vilse, så jag hamnar i ett rum med min bästis Lina och Beyonce som väntar på sin kille Jay-Z.
Jay-Z stiger in i rummet och säger hi lite nonchalant till sin tjej.
Han lägger sig på en vinröd schäslong i sammet för att vila, han är ju trött efter alla bilkörning längs kusten.
Beyonce sätter sig bredvid honom på schäslongen och han tar tag i hennes huvud (lite förnedrande) och trycker den mot sitt eget kön.
Beyonce ger alltså Jay-Z oralsex. Jag och Lina har hela tiden varit i rummet utan att bli upptäckta och undrar vad som försiggår här?

Efter några minuter ställer han sig upp och går ut från rummet, han säger knappt nåt till henne.
Hon lägger sig i den schäslongen som han har legat i. Hon verkar lite ledsen och jag tar mig modet att fråga henne vad hon tänker på? Är det nåt som bekymrar dig?
Beyonce berättar att hon är förälskad i en annan man.
Jag blir ju självklart förvånad och undrar varför då? Jay-Z är det väl inget fel på.
Hon vill inte berätta vem den andra mannen är, men säger att "du tror väl inte att jag på riktigt älskar det här sexistiska svinet".
Vi 3 tjejer sitter och pratar män ett tag och jag berättar att jag varit med om samma sak, att jag varit i ett förhållande men förälskat mig i en annan man.
Jag och Lina lovar Beyonce att inte berätta det här för någon, kramar henne och går därifrån för det är nyårsafton och fest på Berns.
Jaaa, herregud vilken konstig dröm det här var tänkte jag imorse när jag vaknade....

Vi hörs senare.

/puss H

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0