German Men

Jag har ju lovat att skriva lite kort om Berlin. Jag var ju där med mitt ex Arvid, så det var ju svårt att träffa andra män. Ville undvika den obehagliga stämingen som kunde uppstå om jag hade tagit hem en tysk man till vår hotellrum.
Jag försöker lite snyggt komma in på ämnet "tyska män", men jag lyckas inte riktigt. Förutom att Berlin var en vacker stad med stora breda gator och fina byggnader, så var det fullt med sköna människor som var trevliga och hjälpsamma. Alla tyskar tittade mig i ögonen när dom pratade med mig, mycket trevligt.
En annan sak som jag la märke till var alla "tyska män". Ja, Ooooh vad dom var vackra enligt min mening. Långa, ståtliga, vackra och välklädda.
Jag googlade "German Men" och den här bilden dök upp.

Det här är ju pojkar, men ni kanske kan tänka er hur dom kommer att se ut när dom växer upp och blir ståtliga och vackra män.
Nu sitter jag på jobbet och skriver.... Och tyvärr har jag råkat trassla till det på nått sätt så jag har den här förbaskade bilden som skrivbordsunderlägg just nu. INTE Roligt!!!
/Puss H

Kommentarer
Postat av: Maria Kihlberg

Ojoj de var ståtliga. Jag kan absolut föreställa mig dem lite äldre...vid det här laget är de väll dock sten gammla eller kanske döda.

2010-01-15 @ 14:37:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0