Berlin Dag 4

Den här dagen började med att jag såg mig själv i spegeln och bestämde mig för att mitt hår måste klippas kortare snarast. Lockarna börjar hänga neråt, jag börjar ana en lugg. Mitt hår ska stå rakt upp som Kramer, och inte som Michael Jackson under 80-talet.


Sen begav vi oss mot en butik som heter Stiefelkombinat på Eberswalder Str. 21 (second hand-butik)
Där kan du hitta skor och stövlar i overkliga mängder.
Som ni kan se på bilden har portarna till skoparadiset öppnat sig och ett gudomligt ljus träffar mitt ansikte.

Här nedan har Arvid precis berättat för mig att han egentligen är en tysk bög och att denna färgglada jacka får hans rätta jag att komma fram.


På kvällen hängde vi i västa Berlin runt Kurfürstendamm. Där hittade jag till en köttrestaurang och njöt till fullo av 220gr kött.
Efter det blev jag väldigt sugen på bio, så vi åkte mot Potsdamerplatz där det finns en jättebiograf. Allt kändes väldigt Amerikanskt och jag blev som kids är på Disneyland.
Titta va fint!


För nån dag sen hittade vi en prettobiograf på en bakgata som jag blev förälskad i, men tyvärr hade dom nästan bara filmer som var dubbade.
Men på Potsdamerplatz finns det allt möjligt!!
Jag såg en romantisk komedi "Did you hear about the Morgans?", jag skäms lite som vanligt när jag ser en fånig film. Men den var rolig och jag skrattade högt typ 25 ggr, sen har ju jag väldigt nära till skratt. Ni kanske tycker annorlunda om ni ser den....
Innan jag avslutar denna blogg-session måste jag berätta att på vägen till bion ikväll träffade vi på 2 svenska killar och blev lite kompisar med dom "Andreas och Mattias, 2st 37-åriga killar från kalmar som är bosatta i Stockholm". Båda var asroliga, men än en gång kan det också vara så att jag är ganska lättroad :)
Vi bytte nr och imorgon är det kanske...... Party!!!!

Gute Nacht.
/Kuss H

Kommentarer
Postat av: Dirk Diggler

Arvid börjar se ut som en 70-tals porrskådis

2010-01-15 @ 14:37:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0