Berlin Dag 5

Jag började läsa Bitterfittan i förmiddags, låg och läste den ett tag och insåg att jag började gråta 2 ggr och jag har bara läst 67 sidor. Ni kan kalla mig patetisk eller störd och det är möjligt att jag är det också, MEN boken är otroligt välskriven och självklart tänker jag tillbaka på den tiden då jag var mer radikal (synd att det är över nu). Och jag vill typ låsa in alla alkispappor som är känlomässigt störda när jag läser den. Hur som haver, jag orkar inte grotta in mig i feministisk litteratur just nu.

Efter att jag läst boken ett tag, var jag lite sur på alla män. Men till slut gick jag med på att åka iväg till Brandeburger Tor http://sv.wikipedia.org/wiki/Brandenburger_Tor, det är snöstorm i Berlin med det stoppade inte oss två svennar att åka dit och njuta av denna underbara skapelse....jag längtar efter att åka till Berlin på sommaren.


Sen måste jag verkligen tipsa er om ett ställe som heter Einstein. Ashärligt, stiliga tanter och gubbar som dricker kaffe och äter apfelstrudel. Det kändes som att klientelet var diplomater och affärsmän. Har man tur kan Johnny Depp dyka upp också, det satt upp bilder på kändisar som har besökt stället och det fanns en och annan A Celebrity.
Jag älskade inredningen.


/Puss H
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0