En ny frisyr på Spy Bar

Igår så klippte jag mig hos Karin Helander som är en god vän och vi jobbar ihop dessutom.
Vi var 5 tjejer hos Karin som drack vin och käkade Thaimat medans jag blev klippt....kan ni se det framför er?Samtalsämnet var män, kärlek och otrohet. Sen åkte jag vi in till Riche....Efter Riche så hamnade jag och Karin på Spy Bar och vi hade väldigt roligt såklart....Jag älskar Spy Bar.
Det enda som var lite konstigt var att män som jag aldrig hade sett i hela mitt liv tog tag i mig och höll mig hårt i armen så att det gjorde ont, och pratade.... tvångsraggade helt enkelt. Det kändes väldigt konstigt att en man som jag inte har haft någon som helst ögonkontakt med eller på nåt sätt signalerat intresse för, tar mig hårt i armen och vägrar släppa för han vill "lära känna mig". Det var inte 1 utan det var 4 st som gjorde så. Och alla reagerade lite aggressivt på att jag inte var intresserad. Deras manliga stolthet....stackarna! Hur kan en kvinna som överhuvudtaget inte har sett mig, och verkar uppenbarligen inte intressad BLI intresserad av mig när jag håller hårt i hennes arm och tvångspratar med henne...tänker dom kanske. Ja, det kan ju verka lite konstigt att jag inte blir intresserad av en man som tycker om hårda tag, och inte kan ta ett nej från en kvinna. Ja, det är lite sjukt faktiskt. Jag vet!!! Och jag ska nog börja gå på terapi och bearbeta den här rädslan, det är fan på tiden!
/puss H

Sverigedemokraterna

På Sverigedemokraternas hemsida så står det under våra åsikter bl a detta och jag råkade markera det viktigaste i fet stil.

Invandringen
De flesta svenskar erkänner idag att svensk invandrings- och integrationspolitik har varit ett monumentalt misslyckande. Sverigedemokraterna är det enda parti som vågar säga detta öppet.

Ett befolkningsmässigt homogent samhälle har bättre förutsättningar att nå en fredlig och demokratisk utveckling, än en heterogen statsbildning. Därför förespråkar sverigedemokraterna en restriktiv invandringspolitik, liksom att samhället på alla sätt ska uppmuntra en ökad återvandring. Dagens situation med kulturellt främmande enklaver i de flesta städer är inte hållbar. Ingen integrationspolitik i världen skulle klara av att integrera så många människor på så kort tid som behövs.

Det bästa både för svenskarna och för de invandrare som inte kunnat anpassa sig till samhället vore om många invandrare återvänder till sina hemländer.

Sverige har i förhållande till folkmängden tagit emot flest invandrare i Europa under efterkrigstiden. Det har medfört stora sociala och ekonomiska påfrestningar för vårt land. Rotlöshet och omfattande motsättningar, såsom gängvåld, rasism och grupphat, har blivit en del av vardagen i Sverige, som en konsekvens av en alltför generös invandringspolitik. Rotlösheten står i motsats till något som är väldigt viktigt för oss sverigedemokrater - rätten till en nationell identitet. Alla människor måste få känna att de tillhör ett folk.

Sverigedemokraterna är inte principiellt emot invandring. Vi är på det klara med att Sverige alltid har haft invandring, men den har tidigare varit begränsad och reglerad. De invandrare som kom hit kunde ganska lätt assimileras och bli en del av det svenska samhället, främst på grund av att de inte var så många och att de kom från kulturellt närstående länder. De senaste årens invandring har dock varit av helt annan art. Det har handlat om tiotusentals invandrare varje år, från avlägsna delar av världen, vilket inte varit bra för Sverige.

 

 


Jag vill att ni går in på den här länken och kollar på deras hemsida:
http://sverigedemokraterna.se

Sen undrar jag vad det för jävla pajasar som röstar på dom och deras åsikter?

/Puss H

German Men

Jag har ju lovat att skriva lite kort om Berlin. Jag var ju där med mitt ex Arvid, så det var ju svårt att träffa andra män. Ville undvika den obehagliga stämingen som kunde uppstå om jag hade tagit hem en tysk man till vår hotellrum.
Jag försöker lite snyggt komma in på ämnet "tyska män", men jag lyckas inte riktigt. Förutom att Berlin var en vacker stad med stora breda gator och fina byggnader, så var det fullt med sköna människor som var trevliga och hjälpsamma. Alla tyskar tittade mig i ögonen när dom pratade med mig, mycket trevligt.
En annan sak som jag la märke till var alla "tyska män". Ja, Ooooh vad dom var vackra enligt min mening. Långa, ståtliga, vackra och välklädda.
Jag googlade "German Men" och den här bilden dök upp.

Det här är ju pojkar, men ni kanske kan tänka er hur dom kommer att se ut när dom växer upp och blir ståtliga och vackra män.
Nu sitter jag på jobbet och skriver.... Och tyvärr har jag råkat trassla till det på nått sätt så jag har den här förbaskade bilden som skrivbordsunderlägg just nu. INTE Roligt!!!
/Puss H

Kallt

Jag är i Stockholm igen, och det är helt ok. Det enda som är jobbigt är att det är nåt jävla fel på mina element, så det är iskallt i lägenheten.
Det blev väldigt många (är) i den förra meningen.
Lite för trött för att hitta på nåt skojsigt att skriva om.
Ha en fin söndag.
/Puss H

Berlin - Stockholm

Snart ska jag åka ifrån denna vackra stad som är fylld av underbara (lite halvt pårökta) människor. Det är inte ofta som man blir förälskad i städer, men jag kommer att sakna Berlin och hoppas att jag har vägarna förbi snart igen. Förmodligen kommer det dyka upp en liten recension om Berlin här....Nu ska jag lägga mig och sova, flyget går om 7h.

Auf wiedersehen Berlin!

/H

Berlin Dag 5

Jag började läsa Bitterfittan i förmiddags, låg och läste den ett tag och insåg att jag började gråta 2 ggr och jag har bara läst 67 sidor. Ni kan kalla mig patetisk eller störd och det är möjligt att jag är det också, MEN boken är otroligt välskriven och självklart tänker jag tillbaka på den tiden då jag var mer radikal (synd att det är över nu). Och jag vill typ låsa in alla alkispappor som är känlomässigt störda när jag läser den. Hur som haver, jag orkar inte grotta in mig i feministisk litteratur just nu.

Efter att jag läst boken ett tag, var jag lite sur på alla män. Men till slut gick jag med på att åka iväg till Brandeburger Tor http://sv.wikipedia.org/wiki/Brandenburger_Tor, det är snöstorm i Berlin med det stoppade inte oss två svennar att åka dit och njuta av denna underbara skapelse....jag längtar efter att åka till Berlin på sommaren.


Sen måste jag verkligen tipsa er om ett ställe som heter Einstein. Ashärligt, stiliga tanter och gubbar som dricker kaffe och äter apfelstrudel. Det kändes som att klientelet var diplomater och affärsmän. Har man tur kan Johnny Depp dyka upp också, det satt upp bilder på kändisar som har besökt stället och det fanns en och annan A Celebrity.
Jag älskade inredningen.


/Puss H
Berlin Dag 4

Den här dagen började med att jag såg mig själv i spegeln och bestämde mig för att mitt hår måste klippas kortare snarast. Lockarna börjar hänga neråt, jag börjar ana en lugg. Mitt hår ska stå rakt upp som Kramer, och inte som Michael Jackson under 80-talet.


Sen begav vi oss mot en butik som heter Stiefelkombinat på Eberswalder Str. 21 (second hand-butik)
Där kan du hitta skor och stövlar i overkliga mängder.
Som ni kan se på bilden har portarna till skoparadiset öppnat sig och ett gudomligt ljus träffar mitt ansikte.

Här nedan har Arvid precis berättat för mig att han egentligen är en tysk bög och att denna färgglada jacka får hans rätta jag att komma fram.


På kvällen hängde vi i västa Berlin runt Kurfürstendamm. Där hittade jag till en köttrestaurang och njöt till fullo av 220gr kött.
Efter det blev jag väldigt sugen på bio, så vi åkte mot Potsdamerplatz där det finns en jättebiograf. Allt kändes väldigt Amerikanskt och jag blev som kids är på Disneyland.
Titta va fint!


För nån dag sen hittade vi en prettobiograf på en bakgata som jag blev förälskad i, men tyvärr hade dom nästan bara filmer som var dubbade.
Men på Potsdamerplatz finns det allt möjligt!!
Jag såg en romantisk komedi "Did you hear about the Morgans?", jag skäms lite som vanligt när jag ser en fånig film. Men den var rolig och jag skrattade högt typ 25 ggr, sen har ju jag väldigt nära till skratt. Ni kanske tycker annorlunda om ni ser den....
Innan jag avslutar denna blogg-session måste jag berätta att på vägen till bion ikväll träffade vi på 2 svenska killar och blev lite kompisar med dom "Andreas och Mattias, 2st 37-åriga killar från kalmar som är bosatta i Stockholm". Båda var asroliga, men än en gång kan det också vara så att jag är ganska lättroad :)
Vi bytte nr och imorgon är det kanske...... Party!!!!

Gute Nacht.
/Kuss H

The Gossip

Jag älskar dom!

Jag träffade Beyonce och Jay-Z i min dröm.

God förmiddag!

Jag sitter i en helikopter som ska ta massa rörliga helikopter bilder till en Jay-Z video, vi flyger över en kust som är någon slags drömkust, först är det palmer och sandstrand, sen kommer snö och granskog, och sist kommer den höstiga delen av kusten med gula och röda lövträd. Under hela tiden som vi rullar kameran ser jag en svart Bentley med en låååååång entourage som följe. Kameramannen berättar att Jay-Z sitter i Bentleyn.
Vi flyger till Berns och där råkar jag gå vilse, så jag hamnar i ett rum med min bästis Lina och Beyonce som väntar på sin kille Jay-Z.
Jay-Z stiger in i rummet och säger hi lite nonchalant till sin tjej.
Han lägger sig på en vinröd schäslong i sammet för att vila, han är ju trött efter alla bilkörning längs kusten.
Beyonce sätter sig bredvid honom på schäslongen och han tar tag i hennes huvud (lite förnedrande) och trycker den mot sitt eget kön.
Beyonce ger alltså Jay-Z oralsex. Jag och Lina har hela tiden varit i rummet utan att bli upptäckta och undrar vad som försiggår här?

Efter några minuter ställer han sig upp och går ut från rummet, han säger knappt nåt till henne.
Hon lägger sig i den schäslongen som han har legat i. Hon verkar lite ledsen och jag tar mig modet att fråga henne vad hon tänker på? Är det nåt som bekymrar dig?
Beyonce berättar att hon är förälskad i en annan man.
Jag blir ju självklart förvånad och undrar varför då? Jay-Z är det väl inget fel på.
Hon vill inte berätta vem den andra mannen är, men säger att "du tror väl inte att jag på riktigt älskar det här sexistiska svinet".
Vi 3 tjejer sitter och pratar män ett tag och jag berättar att jag varit med om samma sak, att jag varit i ett förhållande men förälskat mig i en annan man.
Jag och Lina lovar Beyonce att inte berätta det här för någon, kramar henne och går därifrån för det är nyårsafton och fest på Berns.
Jaaa, herregud vilken konstig dröm det här var tänkte jag imorse när jag vaknade....

Vi hörs senare.

/puss H

Berlin Dag 3

Började dagen med att besöka kulturforum och Gemäldegalerie, där finns det konst från 1200-talet fram tills 1700-talet.
Jag hittade en kvinna med lockigt svart hår som jag gillade, hon visade sin ena tutte...mycket fint.
Och jag gjorde ett dåligt försök i att likna damen på tavlan och visa mitt ena bröst, men det kom en vakt hela tiden som gjorde det hela väldigt svårjobbat.


Sen var det dags att shoppa igen.....
Hittade en fin butik på Neue Schönhause Strasse som hette Made in Berlin tror jag, vill du ha grym Second Hand så ska du gå dit.
Jag gillade coaten (Burberry), och nu är den min. Tack GUD!


Sen tog jag en lång fika och njöt, senare åt jag tapas och bråkade lite med Arvid eftersom han är dum i huvudet.

/Puss H
Koltorforum!

Nu ska jag besöka lite museum. Det finns ett ställe i Berlin som kallas "Kulturforum", fast ni måste säga det med tysk brytning.
Det är som ett litet samhälle med stora komplex som är fyllda med kultur i alla dess former.
/puss H

Berlin Dag 2 + ein film

Åh gud! Jesus Kristus! Det är så himla fint överallt, jag önskar att ni alla kunde vara här och njuta av denna stad.
Fina handskar som jag fyndade i dom judiska kvarteren.


På väg hem såg jag en skyltning som var lite rolig...kolla in filmen.


/Puss H

Berlin Dag 1

Jag och mitt ex Arvid är i Berlin just nu...allt är jättekonstigt mellan oss. Men trots allt är vi vänner. Allt känns väldigt Norénigt ofta. Och vi ska vara här i 5 dagar.
Idag har vi försökt se lite av Berlin, vi bor i ett område som heter Prenzlauer berg. Området känns lite som Zinkensdamm, Hornstull eller gatorna runt Nytorget. Det är fint!

Jag har mest gått på stan, ätit, fikat och tittar lite i butiker som ligger i gallerian Alexa, som för övrigt är astråkigt.

St-Marien Kirche, en väldigt stor kyrka...ska gå in och kika nån dag om jag hinner.
Det är nåt visst med kyrkor och slott som gör att jag mår bra i hela kroppen.
'
Jag åt den godaste morotskakan i mitt liv idag på Starbucks.
Som en tårta med kladd emellan och valnötter också.

Uttråkad och blåser bubblor i Alexa./puss HRSS 2.0