Den nya folksjukdomen är här.

Igår körde jag lite stand-up. Det gick bra, men 3 dygn innan jag skulle göra det så började jag må dåligt på alla möjliga konstiga sätt. Människor som precis ska få sin dödsdom måste ha samma fysiska och psykiska symtom. Tur att det är över nu. Ska skriva lite nytt och prova snart igen....hahaha! Varför gör människor saker som man inte mår bra av? Detta fenomen kallas "ett sjukt beteende".
Sen måste jag bara säga att jag är så jävla trött på alla käcka människor som är pigga, glada, ångestbefriade och som totalt saknar förståelse för all skit i världen. Jag älskar att vara glad, skratta och vara allmänt fri från bekymmer. Men vi har väl alla dagar då man är lite konstig, det händer ju ibland jobbiga saker i allas liv eller?
Nää, inte alla uppenbarligen. Dessa glada och alltid käcka individer måste ju sakna nån viktig substans i hjärnan eller ha för mycket av nåt t ex serotonin. Lika väl som vissa har för lite, måste några av oss ha för mycket. Det låter väl inte helt orimligt? Vissa av oss har Depressio eller så kan man ha MMS = Magnus Multus Serotoninum som jag kallar den nya folksjukdomen.
Nu är jag kanske inte rätt person att diagnostisera dessa käcka människor, men nåt fel är det ju. Och jag ska fanimej ta reda på vad!


/Puss H


Kommentarer
Postat av: Isaacs

jag ställer gärna upp i din forskning, som kanin: käck, glad, ångestbefriad, problemfree. (dessutom som bonus: ett extremt effektivt immunförsvar!) alltid frisk. inte rädd för nålstick om du måste ta blodprov. har lätt för att vara naken om jag måste genomgå röntgen. har ett riktigt (roligt & meningsfullt...såklart...) arbete med lön, så jag ställer inte upp för pengarna.

2009-09-23 @ 22:00:10
Postat av: The Doc

MMS!!! underbart. vi har liksom glömt bort alla s k "positiva" folksjukdomar. bra att du tar upp det!

2009-09-25 @ 12:24:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0