trevlig fredag

Jag ska fira några vänner som fyller år ikväll. Ha en trevlig fredag.
/puss H

Köp inte en likadan ryggsäck som mig.

Ni vet när man var liten typ 7 år, och så köpte mamma en ny ryggsäck som man var asball i. Man visste att om man gick till skolan med den ryggsäcken på ryggen så skulle alla bli imponerade för att man hade en tuff rygga. Efter några dagar så kom det alltid en person i klassen med en likadan och helt plötsligt så var ryggan inte lika cool längre.

Ni fattar kanske inte alls vad det är jag pratar om, men det jag försöker säga är att man hittar nåt man gillar, och man köper det. Efter några veckor går en "vän" och köper en likadan. Det är ett märkligt beteende...av alla saker som finns i världen måste vissa idioter sno samma grej, köpa samma stil, gilla samma sak. Om du köper en tröja en gång som en kompis har så är det ingen big deal men om du notoriskt börjar tycka samma sak som nån annan och se likadan ut. Då är du en jobbig tönt. Jag har en sån i min närhet just nu...en jobbig tönt. Och jag kan inte säga till fanskapet, eftersom jag är konflikträdd, och det är därför jag skriver här.

/puss H

Den nya folksjukdomen är här.

Igår körde jag lite stand-up. Det gick bra, men 3 dygn innan jag skulle göra det så började jag må dåligt på alla möjliga konstiga sätt. Människor som precis ska få sin dödsdom måste ha samma fysiska och psykiska symtom. Tur att det är över nu. Ska skriva lite nytt och prova snart igen....hahaha! Varför gör människor saker som man inte mår bra av? Detta fenomen kallas "ett sjukt beteende".
Sen måste jag bara säga att jag är så jävla trött på alla käcka människor som är pigga, glada, ångestbefriade och som totalt saknar förståelse för all skit i världen. Jag älskar att vara glad, skratta och vara allmänt fri från bekymmer. Men vi har väl alla dagar då man är lite konstig, det händer ju ibland jobbiga saker i allas liv eller?
Nää, inte alla uppenbarligen. Dessa glada och alltid käcka individer måste ju sakna nån viktig substans i hjärnan eller ha för mycket av nåt t ex serotonin. Lika väl som vissa har för lite, måste några av oss ha för mycket. Det låter väl inte helt orimligt? Vissa av oss har Depressio eller så kan man ha MMS = Magnus Multus Serotoninum som jag kallar den nya folksjukdomen.
Nu är jag kanske inte rätt person att diagnostisera dessa käcka människor, men nåt fel är det ju. Och jag ska fanimej ta reda på vad!


/Puss H


Jag älskar mitt jobb

Det låter helt sjuk men jag älskar mitt jobb, just nu för tillfället iaf. Igår träffade jag en brandman...andra dagar får jag ställa fåniga frågor till typ Jan Guillou eller Mona Sahlin.
Jag älskar det! Tack Gud för att jag får göra det här just nu, jag älskar dig.
Titta, en vacker man som bär mig...och jag skrattar av lycka.


/Puss H


Living the swedish dream

Igår träffades vi allihopa på Ystad Haparanda hemma hos Robban, det var underbart på alla sätt. Jag gick omkring i paradiset, det var otroligt vackert, roligt, skönt och till slut lite hysteriskt. Jag kan inte tacka alla nog för denna underbara kväll. Denna helg var i njutningens tecken. Röda stugor, båtar, hav, bastu, vin, god mat och lätt sjuka människor är receptet på lycka!
Förutom Lotta och Robban så vill jag tacka Daniel och David som gjorde min natt till en oförglömlig skrattfest.
I was living the swedish dream!
/Puss H

R-Kelly knows!The power of the P-U-S-S-Y,
Thatz why every mutherfucka in the world dress fly.
Every baller
that can afford it they cop the best ride, for the power of the P-U-S-S-Y.
(Let's have some fun)
The power of the P-U-S-S-Y, thatz why niggaz get they hair cut, try to dress fly.
Every baller that can afford it he cop the best ride.
For the Power of the P-U-S-S-Y.

Han är rolig han!

/Puss H

Vila nu mitt barn

Jag jobbar på Titan, och det är en fantastisk arbetsplats. Alla är snälla och det springer omkring gulliga hundar på kontoret, jag gillar det fast jag är allergisk mot dom....nu vet ni det! Onödig information.
Idag tog redaktionen ett glas vin, några tänkte gå vidare, jag var en av dom. Men innan jag skulle bälja i mig mer vin så skulle jag äta middag med en vän. Jag gick ifrån baren hem till min vän för att äta middag och sen komma tillbaka. Efter att jag ätit la jag mig en stund för att vila, det var en röst som sa "VILA NU MITT BARN" min kropp ville bara vila, den vill antingen vila eller träna. Det har hänt nåt, den känner bara för några få saker....äta, vila, träna och läsa (flummiga böcker). Lägg märke till att jag skrivit ordet VILA 5 ggr. Den orkar knappt kolla på TV eller läsa nyheter. Varför har det här hänt? Håller jag på att bli psykisk sjuk? Ja, förmodligen.

God natt.

/puss H

Club Privé - Izza

Jag bor väldigt nära Club Privé, och jag är så nyfiken....varje gång som jag går förbi där och ska handla mjölk (jag är laktosintolerant) på Ica som ligger rakt mittemot och det är typ varje dag undrar jag vad som händer där inne. I somras jobbade jag med ett projekt och under inspelningarna träffade jag Izza som är ansiktet utåt på Club Privé bilarna. Arvid gjorde ett gästinlägg för länge sen och då syntes hon bl a.
Jag lärde känna henne lite, men vi pratade aldrig om min nyfikenhet.
Fan, jag måste gå in där och hälsa på henne.
Det är nåt visst med strippklubbar, nåt romantiskt, snuskigt och samtidigt läskigt.

/puss H


RSS 2.0