Obehaglig historia

Jag ska berätta en historia för er. Det var en gång en flicka som alltid var stressad. Nu är denna flicka en vuxen kvinna, men hon är fortfarande den där förvirrade, stressade flickan....hahaha! Förlåt, jag ska sluta skriva trams. I maj skulle jag och min kille Arvid köpa lägenhet ihop, så jag sålde min lägenhet på Valhallavägen för att bli sambo med Arvid.
Så fort jag sålde min lägenhet så ångrade jag mig, kände att vi hade problem och ville inte flytta ihop. Helt plötsligt stod jag utan lägenhet. Nu är det oktober och jag har inte hunnit köpa en ny lägenhet än. Men jag hittade en lägenhet på Lidingö där jag kan bo i några månader.
I helgen skulle jag flytta dit, jag fyllde en bil med tunga kartonger fulla med böcker, jag stod mitt på Valhallavägen och bilen startade inte, jag fick ringa bilbärgning. Det blev en sen kväll eftersom jag var tvungen att lyfta ut alla kartonger med böcker ur bilen innan bilbärgningen kom. OBS! Det var böcker i kartongerna!
Nästa morgon vaknar jag och ser att jag har fått en p-bot. Tack gud du är sååå gullig ibland....
Jag kommer till den nya lägenheten och märker att jag inte har nåt värme (det är +3 ute på dagen, minusgrader på natten, och det blåser mycket på Lidingö)
Jag kände då att jag mådde lite konstigt, började känna mig lite lätt galen. Inte roligt att frysa hela tiden, gå med mössa inomhus.
Men, äh det finns dom som lever i Darfur tänkte jag...
Tänkte att jag kan väl försöka mysa till det lite genom att hänga upp en lampa iaf. Vad tror ni händer då?
Jo, jag blir utan el ett helt dygn.
Är det verkligen 2009? Bor jag verkligen i Sverige? Är det här mitt liv?
Vi struntar i p-boten nu. Varför funkar inte bilen, elen och värmen när vi lever på 2000-talet.

Det obehagliga i denna historia är att för 2.5 år sen när jag flyttade till Valhallavägen hände precis samma sak, i samma ordning.

Fin bil, gillar färgen!


/puss H


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0