Gocartsystem

Ja, som ni har märkt har jag inte bloggat på länge....jag har tappat geisten helt enkelt! Egentligen är jag väldigt stressad och hinner inte sitta och filosofera varje dag. Nu skriver jag ett litet inlägg av någon anledning, kanske dåligt samvete.
Hur som helst så har jag börjat jobba på ett nytt projekt på Strix, spännande! Under tiden jag jobbade på Jarowskij så kunde det hända att jag lekte med mina radiostyrda bilar, men der känns inte som att jag kan göra det på Strix....... än, hihihi!
Men Arvid och hans vän Lars Åhlund har ett band ihop som heter Gocartsytem. VAA, visste ni inte det?? Gocartsystem är nästa stora Hype.....hehe! På rktigt alltså. Dom har iaf skrivit en låt om en händelse som jag har berättat om för dom, och händelsen inträffade på Jarowskij i samband med att jag jobbade på Fråga Olle. Jag och Greg (fotograf) lekte med mina bilar, och vi tejpade upp en mega dildo på en av bilarna, satte en post-it lapp på dildon med texten "Klamydia Bud" på, sen gömde vi oss som två snorungar bakom en vägg och styrde bilen mellan massa skrivbord fram till vår producents (herr Hansson) fötter. Ja, det var tider det! Låten heter RadioControlledCar.

Här är länken på Gocartsystems myspace, ni kan också lyssna på dom på P3 nästa onsdag den 11/3 kl 20:00. Då är det premiär!
Länken: http://www.myspace.com/gocartsystem klicka på bilder och kolla in snyggingarna.

/Puss H

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0