Varning: du kommer vilja besöka Club Privé

Gästskribent: Arvid Westfelt (min kille)

Två dagar denna vecka har jag kommit ner till bilen, undrat "va fan jag har böter" - bara för att nästa sekund inse något fantastiskt...

Jag vill gå till porrklubben Club Privé som ligger några kvarter bort!

Varför vill jag plötsligt det? Jo, för att Club Privé har fått en snilleblixt: "Vi sätter sexiga reklamlappar på den där fula Fiat kombin som står parkerad. Skit i vem ägaren är. Dom kommer GARANTERAT vilja besöka vår porr...förlåt HERR-klubb när dom ser lappen!"

Kolla in lapparna här nedanför. OBS! OBS! Tittning sker på egen risk!
Inte sugen? Irriterad? Jag med. Kom igen...skrämma upp en med lappar och skräpa ner - det är OSEXIGT.

Och det var inte ens någon rabatt ;)

/Arvid

Drömhelg

Det har varit persisk nyår och i fredags var jag, mamma, Hamon och Arvid och käkade ute. Vi bestämde oss för att skippa dom persiska traditionerna och käka libanesisk mat. Vi fyra hade en underbar kväll med massa mys och skratt.
Igår var jag hos den underbara Lotta Bäcker på middag, och det var så trevligt så jag höll på dö! Det var Jarowskij-Maffian som hade samlats. Efter middagen var jag tråkigt nog tvungen att skynda mig till Fröken Medes fest och där dog jag igen av den sköna stämningen. Fan va vad jag är tacksam över att känna dessa undebara människor. Tack Mede och tack Bäcker för igår. Och tack mamma för att du födde mig!

/puss H

Apoteket

Jag är så jävla förbannad på helvetes apotek jävla skit, kommunistiskt påhitt!! Jag har typ jobbat dygnet runt och gått och blivit sjuk. Nu har jag knappt sovit på 3 dygn på grund av hostan som är helt CP. Jag får en akuttid hos husläkaren och hon skriver ut hostmedicin (som jag älskar), när jag går från Narvavägen mot Apoteket i fältan så känner jag mig glad över att kanske få sova inatt. Jag går in på Apoteket och tar en nummerlapp, det är 3 nummer före mig och nästan helt tomt på folk. Ibland kan det vara ganska mysigt att strosa omkring på Apoteket och köpa lite av varje... öronproppar, plackers, försvarets hudsalva....men nu var jag stressad och behövde inte strosa runt i väntan på min tur. Det är kanske 8 tanter som är bakom diskarna och dom gör inte ett skvatt, 3 av dom står och skrattar lite och verka prata om nåt helt annat än jobb. Dom andra 5 går bara omkring och låtsasjobbar. Varför är dom helt efterblivna? Ser dom inte att jag står och stampar, jag är stressad och vill hämta ut min Morfinflaska. Det tog 15 min för dessa 8 tanter att göra det dom ska göra innan dom kunde trycka på knappen dom har vid sina diskar....Nu tycker ni att jag är rabiat, galen...you name it! Men varför har dessa tanter monopol på hostmedicin? Om jag nu har ett recept, borde jag kunna hämta ut den vart som helst. Jag ska fan inte behöva stå och kolla på extremt sega tanter en halvtimme av mitt liv, det är ju sjukt. Jag hatar Apoteket, jag vill kunna köpa Ipren vart som helst, jag vill ha bra service och jag vill ha det jävligt snart.

(Ibland kan jag verka argare än jag egentligen är)

/puss H

back in town

Så är jag tillbaka från södra Sverige och ska försöka ha lite ledigt innan jag sticker igen på söndag. Men jag har så jäkla mycket att göra....jag kan inte förstå varför jag alltid har grejer inbokade.
Det var längesen jag åt flingor till lunch, det är ju asgott.

/puss H

Ystad till Haparanda

Jag sitter nu i Kristianstad med min redigerare och klipper.

Det här projektet är galet och jävligt roligt, jag jobbar dygnet runt men njuter av varenda sekund. Ok jag kanske överdrev en aning, men det är underbart att få göra det här. Robert  och Gert är fantastiska gubbar och duktiga på det dom gör, alla i teamet är vakna och duktiga. Alla jobbar som fan och än har ingen fått psykbryt på någon annan....nu måste jag fortsätta prata med min redigerare.
PS. jag gillar skåningar .DS.

puss H


Gocartsystem

Ja, som ni har märkt har jag inte bloggat på länge....jag har tappat geisten helt enkelt! Egentligen är jag väldigt stressad och hinner inte sitta och filosofera varje dag. Nu skriver jag ett litet inlägg av någon anledning, kanske dåligt samvete.
Hur som helst så har jag börjat jobba på ett nytt projekt på Strix, spännande! Under tiden jag jobbade på Jarowskij så kunde det hända att jag lekte med mina radiostyrda bilar, men der känns inte som att jag kan göra det på Strix....... än, hihihi!
Men Arvid och hans vän Lars Åhlund har ett band ihop som heter Gocartsytem. VAA, visste ni inte det?? Gocartsystem är nästa stora Hype.....hehe! På rktigt alltså. Dom har iaf skrivit en låt om en händelse som jag har berättat om för dom, och händelsen inträffade på Jarowskij i samband med att jag jobbade på Fråga Olle. Jag och Greg (fotograf) lekte med mina bilar, och vi tejpade upp en mega dildo på en av bilarna, satte en post-it lapp på dildon med texten "Klamydia Bud" på, sen gömde vi oss som två snorungar bakom en vägg och styrde bilen mellan massa skrivbord fram till vår producents (herr Hansson) fötter. Ja, det var tider det! Låten heter RadioControlledCar.

Här är länken på Gocartsystems myspace, ni kan också lyssna på dom på P3 nästa onsdag den 11/3 kl 20:00. Då är det premiär!
Länken: http://www.myspace.com/gocartsystem klicka på bilder och kolla in snyggingarna.

/Puss H

RSS 2.0