Nu ska jag till moskén.

I fredags slutade jag jobba på Mastiff och Sveriges Värsta Bilförare. Vi hade en väldigt sparsmakad slutfest, den var dock väldigt trevlig och jag och Martina (den andra inslagsproducenten) hade sjukt roligt. Jävligt tråkigt att inte få jobba med henne på ett tag, vi påverkar varandra väldigt mycket och hetsar upp oss. Båda två är ganska grova i munnen. Martina kan börja snacka om nåt och jag är ju inte den som backar, vi har haft väldigt kul under inspelningen och skrattat ihjäl oss. Festen var skoj och jag fick veta att Anna Sedin (projektledaren) har hela tiden trott att jag vill ligga med henne. Det är inte första gången nån tror det och att det inte alls stämmer överens med verkligheten. Kan det möjligtvis vara så att människan har ett ganska stort ego? Eller missuppfattar många min öppenhet med nåt annat sjukt sexuellt som dom själva vill hålla på med? Det kanske är alla andra som egentligen vill ligga med mig men dom vill lägga skulden och skammen på mig? Hahaha!!!
Hon sa en annan intressant sak, Sedin alltså. Hon trodde att jag hade väldigt starka färger runt mina genitalier och att min sexuella aura är stark. Det lät ju flummigt, men samtidigt lite kul och höra vad folk tror om en. Jag har tänkt lite på det hon sa... Hon hade hört att vissa kan ha det, färgstarka muttor och snoppar....hehehe. Nää nu ska jag till moskén och be några gånger (måste be om en färglös m...), hela det här inlägget var väldigt flummigt! Och för att komplicera allt kan jag berätta att min fina lägenhet verkar inte bli såld, jag säger som André W sa till mig på en julfest, kuken i fittan och God Jul!

Ha en fin kväll och gör lite barn eller adoptera ett negerbarn. (förlåt att jag skrev negerbarn)

/puss HKommentarer
Postat av: Doctor Phil Wannabe

Vad fan har vi sagt om att använda neger! Läs min FB om det.

Den där Anna får jobba på lyhördhet, har hon lyckas missa att du har en underbar pojkvän? För mig är detta ett mysterium, iofs har folk trott att jag är homosexuell för att jag är rak, tar plats, låter mycket och har röda glasögon. konstigt...2009-02-25 @ 23:49:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0