Jag är så jävla kreativ idag....och jag gillar vissa av er.

Suttit med Maria Kihlberg och Cecilia Forss idag, fan va dom är grymma! Vi tre är som 10000 hästar eller nåt annat kraftfullt. Vi kom på asbra karäktärer till en dramagrej som är helt jävla fantastisk. Mina hjärna får orgasm av att hålla på med sånt betyder nåt. Sen var jag förbi Jarran en kortis och det var ju väldigt trevligt att heja på gamla vänner och kollegor. Men det finns några gubbar som är så jävla coola så jag vill typ....göra nåt olagligt när jag träffar på dom....(jag är lite konstig idag, ni får ursäkta mig). Dessa gubbar heter Benjamin, Gustav, Hasse och Rickard. Tyvärr var inte Benjamin där...men dom andra tre var på kontoret, och jag vet inte varför!! Men jag bli  lycklig varenda gång jag ser dom. Det är nåt fel på mig, jag är efterbliven. Varför blir jag glad av att träffa dessa underbara män?? Skitsamma...jag har tur som får hänga med både dessa coola kvinnor och män på en och samma dag. Nu får det här inte stiga er åt huvudet, men jag vill gifta mig med er allihopa. Om Maria, Cecilia, Gustav, Benjamin, Hasse och Rickard friar så kommer Hordokht säga JA.

Förlåt Arvid.

/puss H

Arvids körkort kommer ryka.

Igår kväll var jag och Arvid båda helt utmattade av att leva. Vi tänkte att vi hyr en film som ger oss lite energi. Fan vi måste flytta bilen annars får vi böter i natt när dom städar gatan säger jag och känner att vi kanske ska ta bilen till vår videobutik som ligger 5 min gångavstånd. Vi båda skrattar och tar bilnycklarna, sätter oss i bilen och hyr en halvusel film som heter Happy Go Lucky...hahaha! När vi börjar närma oss parkeringen ser vi en stor suv som också letar parkeringsplats, det blir rödljus vid korsningen innan parkeringen, Arvid och jag ser att det bara finns en plats kvar. Problemet är att suven är framför oss vid trafikljuset, alltså kommer den hinna få p-platsen, eller?
Inte om Arvid byter till bussfilen där det står ett stort S som i stopp... på trafikljuset, kör förbi den över en trotoar där människor väntar på bussen och vips har vi fått den sista p-platsen i hela jävla länet. Hahaha! Helt jävla sjukt att behöva köra i bussfil, mot rött och på en trotoarkant för att få en p-plats.

Vi hörs! Puss H

Elefantöron

Eftersom jag har tidbrist nu och kommer att ha det fram tills 7 juni så kommet ni bara att få se lite bilder då och då.
Idag red jag bl a på en elefant....väldigt spännande faktiskt! Jag fick hålla i dom skrynkliga öronen för att inte ramla av...


God natt och puss.

Utanför Strix!

0-3e536e7325428f3011912972d7878a95.png

Utanför Strix!


RSS 2.0