Kärlek på SATS

Jag var på Sats idag för att träna i 45 min, ja jag är en nörd som gillar att träna och äta hälsosamt (GI, massvis med kött och bea - fan va gott, jag dör!)
Efter min träning såg jag en kille som var lång, mörk och stilig och stod utanför omklädningsrummen. Efter några sekunder kom en liten, söt tjej ut ur tjejernas.

Killen - (nervös, jätte nervös) Hej! Ursäkta.
Tjejen - (skeptisk) Hej.
Killen -  (han vet inte vad han ska göra av sina händer, han sprattlar av nervositet, men han verkar glad) Jag såg dig här och tänkte bara spontant...

Hordokht håller just nu på att dö av nervositet och hennes hjärta har börjat slå snabbare på grund av allt det här spännande som bara händer på film.  

Killen - .....bara helt spontant om jag kunde bjuda dig på kaffe nån dag.
Tjejen - (mumlar och tittar ner) jag tror inte det.
Killen - (fortfarande glad och artig) Ok, ha det bra.

Tjejen går....

Killen går mot lyfta skrot-avdelningen med huvudet sänkt mot marken....

Hordokht fattar ingenting, händer sånt i verkligheten?
Killen var ju ascool. Tråkigt att hon inte var intresserad.

Men det var väldigt spännande att titta på och det gjorde Hordokhts dag. Det finns modiga människor, fan va härligt!!

/puss H

Foppa-tofflor symboliserar nåt märkligt.....

En vecka på ön Kefalonia, och jag har bestämt mig för att bli en god människa som ska hitta gud inom mig. Har precis läst Lyckan, Kärleken och meningen med livet och kände att det är dags att hitta guden inom mig. Ni får tycka att jag är patetisk, jag bryr mig inte, jag ska be en bön för er istället.
För många år sen började jag med en dålig vana, att iakttaga andra människor. Jag gillar att titta på människor och visualisera för mig själv hur deras värld ser ut, och må dåligt eller bra ut efter det. Fast jag inte har en aning om min bild av dom verkligen stämmer, det är inte OK att göra så!! Det jag ska berätta nu är ett typiskt sånt exempel.
Planet landade på Kefalonia, jag och Arvid väntar på vårt bagage.
Jag ser Foppa-tofflor överallt och får panik, (hoppas att jag inte behöver förklara varför).
Jag berättar för Arvid om en överviktig familj som alla har Foppa-tofflor förutom mamman som hade ballerinaskor. Familjen bestod av Pappa (groteskt mycket saftig baksnus under läppen och Foppa), Äldsta sonen som lyssnar på Iron Maiden i sin mobil (inga hörlurar så att alla hör hans musik och Foppa), Mellansonen som konstant äter sitt snor (är tjockast av alla barn och Foppa), Yngsta sonen som verkade ganska normal och hade inte levt tillräckligt länge med resterande monster för att bli lika konstig (men Foppan hade han på sina fossingar minnsan), och sist men inte minst Mamman som var fet, snäll och inte sa ett jävla ord till sin snorätande son (ingen Foppa).
Jag mådde dåligt, vad är det för fel på mig ??? Varför får jag ångest av Foppa-tofflor på feta människor som lyssnar på rock för högt, har monstruösa mängder baksnus i munnen och äter sitt eget snor.
Snälla gud, hur mår dessa människor?
Det finns ju mat, varför äta nåt annat?Förlåt gud för att jag inte förstår det här livet bättre och skriver om dessa människor i min blogg.
Låt oss nu allihopa be en bön för den här familjen och hoppas på en bättre värld med familjer utan Foppa-tofflor och föräldrar som är mer engagerade i sina barn.
Och innan jag lägger mig inatt ska jag be en bön för mig själv Hordokht som ska lära mig att förstå och acceptera.

/Puss H

Mina vindruvor

Ibland kanns det som att jag upplever min barndom igen nar jag ar har i Grekland....i Teheran hade vi ett tak av vindruvor i tradgarden och ljuset sipprade igenom bladen och druvorna, jag tittade pa det varje morgon innan jag och mamma borjade varan fard mot jobbet och skolan. Jag blir lycklig av att se det....
/ Puss Hordokht

Magnus Uggla och Jag

För några år sen sa Hasse Brontén till mig att jag var lik Magnus Uggla, och nu när Facebook uppfanns och jag blev medlem i sekten så tog jag en bild på Magnus Uggla som Profilbild på FB. Nu kommer det intressanta....Martin Björks kompis Oscar tror att det är Magnus Uggla på Facebook "på riktigt" och att Martin förmodligen känner honom. Jag får en förfrågan av Oscar, som vill bli min kompis (eller Magnus Ugglas kompis egentligen ) och jag tackar JA, fast jag aldrig har sett denna man tidigare, alltså Oscar som är Martin Björks vän. 
Idag, ett halvår senare på Fråga Olles sista inspelningsdag träffar jag Oscar och får veta varför han har blivit min vän på Facebook. Han trodde att jag var Magnus Uggla....hehe!

Varför reagerade inte Oscar på att Magnus Uggla hette Hordokht Moravejzadeh?
Vad har hänt med oss människor? Han måste ha blivit besviken när han insåg att hans nya vän på Facebook inte var en av våra största pop-ikoner, utan en blattebrud som jobbar med Tv.

/Puss Magnus Uggla

En Kvinna fyller 27 år

Hey vänner!
Ni måste kolla in dessa bilder som min vän Jill Helmi fångade på Jarowskij när Fråga Olle firade min födelsedag. Det här året fick jag inga presenter, eller firades på nåt annat sätt än detta på grund av massa sorgliga saker.
NJUT nu...
Kvinnan ser glad ut
11 st färglada skedar, men bara 2 morotskakor+singoallakex

En konstig kvinna som har fått blommor

Vännerna har försökt göra fint, gul och blå band runt ljusen.

Borat in a Style.....

/PUSS H
Kristallen 2008

Innan festen, bandade vi in pgm 7 och 8 på Fråga Olle. Min fina Arvid åkte hem och hämtade kläder och skor till mig. Anna Kokotos som är vår sminkös på Olle sminkade mig och jag blev som en ny kvinna (jag hade ögonskugga som matchade min lila klänning). 
Det var kul, det var sexigt, det var galet. Alla var där! Per Andersson (komiker) är en underbar människa. Jag har aldrig skrattat så mycket. Nån gång ska ni få se hans "Fuck you dans". 
Tidigare Kristallen fester har inte varit särskilt roliga, men i år var det PARTY PARTY!!!!! Hehehe.. förlåt att jag är konstig. Självklart träffar man på människor som man har skitnödiga samtal med, men det  får man stå ut med. Men det finns människor i den här branschen som man älskar och som är underbara att träffa på sådana här tillställningar också t ex Anna Jillhed.
Visst passar jag på röda mattan....orkar inte fixa bilden åt rätt håll. Ni får vrida på era huvuden älsklingar.
/Puss Hordokht

MEN IN PINK e på gång asså....

Det här är bara början, gå in och kolla på mästerverket. Vårt bolag har en mycket enkel, men dock tuff hemsida numera...
http://www.meninpink.se/

/Puss Hordokht

RSS 2.0