Vilken Fest!!!

Det gick tyvärr inte att blogga från Lissabon, tråkigt men sant. Jag försökte på alla sätt men det gick bara inte.
Men allvarligt talat, vilken fest! Det var en fantastisk resa och jag vill verkligen tacka nån, men jag vet inte vem, för att man får göra det här.
Jag hann festa, se lite fina byggnader, gå in i en kvinnas underliv och festa lite mer, shoppa, äta gott och skratta. Desto värre fanns det inte tid att sova, så alla människor på den resan är nog supertrasiga idag.
Måndag morgon 05:30 vaknade jag och Sara C som delade rum och märkte att det inte fanns vatten i kranen, lite sorgligt eftersom alla var jätteskabbiga och behövde verkligen tvätta av sig efter allt festande, men det gick ju bra ändå. Alla var glada och luktade sprit.
På ett sätt var den här resan bättre än Barcelona resan förra året, jag ändrade min uppfattning om vissa på företaget och började faktiskt att tycka om dom på riktigt, medans vissa kollegor fortfarande är ett mysterium för mig.
På tillbakavägen så hade jag damp och lekte att vi flög tillbaka till Sverige med Iran Air, jag var en glad muslimsk flygvärdinna som försökte bortse från alla synder som dessa människor har begått under helgen i Lissabon.
Den muslimska flygvärdinnan tar hand om bakfulla skandinavier (Göran Olin) som har har varit på en fylleresa i Lissabon....Lägg märke till tjejen bakom mig som tittar på mig med en speciell blick som betyder, "kan du inte lugna ner dig, jag försöker sova" 
Jag borde skämmas....


/Puss på er H


Kommentarer
Postat av: Hoff

Mer flygvärdinnor från Iran Air säger jag!!! Vår TAP-kvinna var bara sur, tråkig och totalt färglös. Dessutom skulle hon aldrig platsa på någon att-ligga-med-lista men det är ju en annan story!

2008-11-04 @ 13:48:09
Postat av: Mizgin

hahaha Du är bara störsköön:)) sheet vilken vacker musse ahhahahha jag kommer att få skrattkramper snart.

2008-11-06 @ 18:34:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0