En hyllning till Olle!

Fråga Olle redaktionen är en väldigt märklig redaktion, den består just nu av 4 kvinnor. Och vi är alla väldigt underbara, helt fantastiska människor. Vi är så jävla mysiga. Jag kommer aldrig någonsin att ha så här roligt på nåt annat jobb. Man skulle kunna hålla på hur länge som helst med att strö komplimanger över dessa människor, men det tänker vi inte göra.

Disco talibaner på frammarsch!!image10

Glada barn som inspiration!

På grund av folks reaktioner på mitt förra inlägg (bilden på svältande barnet), så lägger jag upp en inspirationsbild istället som inte ger oss dåligt samvete eller får oss  västerlänningar att må "för dåligt".
Här kommer den.
image9
/Puss Hordokht

Att leta analblekare, eller att inte leta analblekare. Det är frågan!

Hela gårdagen gick ut på att leta efter en bra analblekare till Fråga Olle.
Jag intalar mig själv att jag gör en god gärning som jobbar med ett underhållningsprogram  där vi undervisar Sverige om människans sexualitet. Men att lägga en hel dag på att leta analblekare....hahaha! Det är ett hån mot alla människor som lever i Irak, Darfur.... Jag måste gör nåt vettigt av den ynka lilla makten jag har som mediahora.
image8

/Puss HordokhtIrriterad? Näää, vad menar du....

Ibland känner man sig lättretlig och det har ingenting med pms att göra, det är liksom fel på alla andra människor.
Alla vill jävlas med snälla, söta Hordokht! 
Vad ska man göra då? 
Jo serru,  man ska spåna och låta all ilska flöda fritt och omvandlas till nya programidéer. Det kanske inte fungerar i längden, men du har iaf några grymma program hits i din lilla bank. 
Nu ska jag iväg och träna för att bli lite lugnare, om det inte fungerar så ska jag sätta mig med alla dessa irritationsmoment som annars är ganska trevliga människor och prata ut. Eller inte! Vilken tur att jag inte är medlem i Jihad.
Jisses, det hade blivit jobbigt för Fråga Olle redaktionen att ha en galen muslim som inslagsproducent.
/Puss J-had

Min första dag på Fråga Olle....

Idag började jag jobba på Fråga Olle som inslagsproducent. När jag kom dit kl 09:15 var ingen annan på redaktionen där, jag hade inte nåt skrivbord eller dator. Det tog inte lång tid (ca15 min) innan min vän och chef satt på sin plats, tyvärr verkade inte hon heller veta var hon skulle göra av Hordokht. Jag (Hordokht) skulle visst sitta på Fråga Olle dokumentärens före detta redaktörs plats, men hennes skrivbord var belamrat med damm och papper i högar. Jaaaa, ni hör ju hur det låter, man orkar liksom inte. Jag vill väl inte börja min första dag på jobbet med att städa efter någon annan kollega. Nu vill jag verkligen påpeka att jag älskar denna kvinna som jag har ärvt skrivbordet av. Men kom igen för F-N! Allt kändes mycker förvirrat, det kan ha varit jag som var extra skör och känslig idag men jag blev ledsen. När mina vänner börjar jobba för mig på mitt bolag ska ingen av dom känna som jag gjorde idag. Det var bara det.
Natti natti på er allihopa
/Puss H

Hemligstämplat

God eftermiddag kära läsare

Det var väldigt trevligt att träffa X på Hagenburg, allt verkar vara hemligt....Ingen får yppa ett ord om någon/något - det kan resultera i personlig konkurs eller att man kan bli blåst på miljonbelopp av sina vänner. Man kan bli stämd av sin mamma för att programidéen handlar om persisk mat eller nåt annat fånigt. Vem som helst kan försöka hugga dig i ryggen. Alla vill ha fame and fortune!!! Därför måste allting vara hemligstämplat och alla måste skriva på ett sekretessavtal.
Man lär sig nåt nytt varje dag.
See you in court!

image7
Leif Silbersky i egen hög person

Jurist

Om 45min ska jag och Arvid träffa en Jurist på Hagenburg och diskutera affärshemligheter.....Vårt företag börjar ta form. Berättar mer efter mötet.
/puss H

RSS 2.0