Mobilen

Jag är psykist störd, tog en promenad på 15 min runt vasastan (väldigt kallt ute, min hjärna frös till is) och klockan är mycket, sen har jag gjort 20 minuter Pilates, det är fan mitt på natten!!
Nu till nåt viktigt:
Min mobil har pajat och jag kan inte ringa eller sms:a nån, lite skönt faktiskt. Varje dag går jag in på facebook, kollar alla mail typ gmail/hotmail/meninpink/mastiff, svarar på massa sms och massa samtal på mobilen. Varför gör vi det? Jo för att hålla oss uppdaterade och inte råka missa nåt viktigt. Men hörrni (med klok röst), vad är viktigt egentligen? Är det viktigt att svara på ett sms samtidigt som du fikar med din kära vän? Är det verkligen viktigt att svara på alla mail när du kommer hem på kvällen när du egentligen borde umgås med din partner eller familj? Nä, jag tänkte väl det. Hur många gånger har det inte hänt att någon i din omgivning försöker berätta nåt för dig och du mmm:ar, nickar och låtsas att du lyssnar, när du egentligen tänker på vad du ska svara på sms:et du fick precis. Vi har blivit sjuka! Ja, jag tror faktiskt det, vi träffar aldrig nån på "riktigt" eller lyssnar på någon på "riktigt". Kan det vara därför som alla mina vänner är typ runt 30-40 år och ledsna singlar? Dom träffar ju aldrig nån kille/tjej för att dom är upptagna med att hålla sig uppdaterade med allt möjligt skit. Nu måste jag umgås med min man, han sitter själv framför TV:n och äter glass. Tragiskt men sant...

God natt och puss.
/H

Israel-palestina-konflikten – vad handlar den om?

Läs gärna om detta alltid aktuella ämne, sjukt att det har hållit på mer än 50 år och vi har kommit på Spotify, mobilt bredband och massa annat tjafs men inte kunnat lösa denna totalt infekterade konflikt. Sjukt!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4078635.ab

Puss på er H.

Veckans Top-5: Så blir du en eftertraktad TV-producent

Vill du veta hur man blir en duktig och eftertraktad producent som behåller sitt jobb och status inom TV-branchen? Här kommer dom 5 bästa tipsen.

1) Motivera din redaktion, använd omvänd psykologi och säg att dom gör ett dåligt jobb, fast dom inte gör det.
2) Ha tydliga mål, där du siktar på att få minst 3 medarbetare att börja gråta.
3) Skapa kreativt kaos, ge felaktig information till din redaktion för att skapa största möjliga osäkerhet.
4) Skapa ett personligt varumärke, bygg din image på att likna Hitler, Mussolini eller Stalin.
5) Arbetsrotation, chocka redaktionen genom att stuva om rollerna lite då och då.

Känner du dig träffad? Är det här du? Vill du skvallra?
Nää, tänkte väl det. Det skulle ju betyda att det var - Gud förbjude - sant!/puss Hordokht

God Jul!/puss H

Jobb jobb jobb

Idag har man jobbat och sen har jag varit på familjemys hos en av Arvids systrar, Lisa Westfelt heter hon och är doktor i kriminologi, cool brud. Vi hade jättetrevligt och jag fick ta lite jobbsamtal ibland. Jag tänker konstant på jobbet, eller vad jag vill göra efter min tv-period (jag är periodare) blir det film härnäst eller kommer jag fortsätta med tv? Ska jag stå-uppa i februari? Ska jag skaffa barn i mars? Kommer Men In Pink att bli stort? Kommer jag och Arvid göra slut när barnet är 3 månader? När ska jag rädda barnen i Afrika och Irak? Borde jag skriva en bok kanske? Varför inte bli poet? Hahaha!!! Ni fattar ju, det här är jag och mina tankar som går runt runt...
Vad tycker ni? Vad ska jag göra? Om ni får bestämma helt fritt, vad tycker ni jag ska bli när jag blir stor? Motivera gärna svaret....hahaha, på riktigt alltså. Ni får välja lite konstiga saker också, men jag kan säga direkt vad ni inte får välja. Jag vill inte arbeta som prostituerad, och jag får panik bara av tanken att bli civilekonom, hahahaha. That´s it, spåna fritt....

Äter lite grädde under familjemyset. Mumsfillibabba.


God natt och puss. /Hordokht

Hyr Min brors Flickvän!

Igår kväll var Nisse (Arvids lillebror) hos oss, vi kollade på en film ur min Eddie Box "The Golden Child" och jag har ju typ sett alla hans 80-tals filmer 20 ggr var, så jag blundade (nästan sov faktiskt) och kunde ändå se filmen på näthinnan. Det var asmysigt, bröderna Westfelt och jag!
Idag har jag fikat med Sara Welander, ätit på Hoummos och kollat på en film som hette....vänta måste kolla......
"Min brors flickvän" den var jäääääätterolig, hyr den, ladda ner den eller köp den! Jag skrattade högt och det gör man inte ofta när man tittar på film själv.
Och har ni inte varit på Hoummos på Döbelnsgatan, gå dit och njut av maten, den sexiga stämningen och den homosexuella servitören, han kan verka hård och kall. Men han är gudomlig och jag tror att jag älskar honom.

Här ligger Hoummos:
http://www.hitta.se/ViewDetailsPink.aspx?vad=hoummos&Vkiid=0ax%2bWkx78PdtTZyeSJx6Sg%253d%253d&Vkid=13309718

/puss H

Jag älskar er!

Jag måste verkligen tacka och bocka alla er som skriver uppmuntrande kommentarer. Jag älskar er, inte kanske på riktigt men ni förstår vad jag menar. Okej, några av er älskar jag faktiskt. Ibland träffar jag på er någonstans och ni berättar att ni läser bloggen och att ni gillar min stil...jag kanske inte visar er hur jag känner mig just då för att jag vill verka cool men jag blir asglad, precis som ett litet barn som har fått klistermärken med Bamse på efter ett tandläkarbesök (jag vet att det där var en väldigt dålig liknelse, men jag väljer att ha kvar den).

/PUSS H

Talang 2009

Igår kväll var jag på Parlamentets jubileumsfest och det var fantastiskt. Sofia som är projektledare sjöng och Anders S var batterist. Det var overkligt, hur kan denna knäppa skåning ha så många talanger? Jag är otroligt imponerad av både Sofia och Anders, fan va ni är coola! Jag har spelat in lite rörligt material som är helt underbart, men av respekt för konstnärerna vill jag inte lägga upp det.

Kolla in Anders, jag önskar att ni hade varit där....


/PUSS H

Norsk Yoga

Igår kväll gick jag på Yoga, allting kändes perfekt. Nu ska jag försöka ta det lugnt och bara må bra tänkte jag.
Tjejen som höll i klassen hälsade på oss och jag hörde att hon var norsk, trevligt tänkte jag och fortsatte att tänka på min andning. Det gick 3 min och hon sa akkurat, jag började att fnittra och tänkte att det var nog första och sista gången hon kommer säga det ordet, men jag hade FEL, hon upprepade det 3 ggr till och jag tappade koncentrationen helt. Resten av timmen tänkte jag bara på varför hon var tvungen att prata norska och säga akkurat. Hahahaha....man kan inte prata norska och försöka få människor att bara andas och tänka på andningen, det var hysteriskt roligt. Världens hurtigaste språk och yoga...mycket märkligt.

/Puss H

Pilates ska tone:a den här kroppen....

Har nu tränat regelbundet i 1år och igår tränade jag för första gången Pilates, det var faktiskt väldigt skönt. Men idag har jag extremt ont i hela kroppen och jag vet inte om det beror på 1 timme Pilates eller att jag styrketränade 20 min också. Jag blev som en besatt kvinna, det gick inte att stoppa mig. Kunde ha tränat tills jag kollapsade, det här är lite av ett skryt-inlägg...hehehe.
Börja träna alla tjockisar, ni kommer må bra av det!

/Puss H

Min Lucia!

Jag var gäst hos "den där turren" och tillsammans producerade vi detta.


/puss H

Veckans top-5. Personer som borde vinna fredspriset

1. Bush, för att han har försökt jättelänge med att skapa "fred" i Mellanöstern.
2. Den Iranska presidenten Ahmadinejad, för att han har funderat på att förinta Israel. (gullig kille)
3. Omar Hassan al-bashir, googla honom och du kommer att förstå.
4. Fredrik Reinfeldt som skapar fred mellan bankchefer och volvoarbetare - båda får miljardstöd.
5. Sist men inte minst en kvinna, allas vår favorit prinssesan Madde för att hon är så himla fabulous!

Peace!

/H

Kuken i fittan och God Jul!

Kära vänner, tiden räcker inte till för mig så att jag kan sitta ner och skriva. Igår kväll var jag på Fredag hela veckans slutfest, det var väldigt roligt. Jag hängde mest med Benjamin T och Gustaf S, två underbara män som jag tycker väldigt mycket om. Vid middagen satt en man snett mittemot mig som hette André W, och han var inte lika underbar men det är väl ok, någon måste ju vara mindre underbar också. Runt tolvtiden tänkte jag bege mig hem och ringde min kära pojkvän Arvid.
Arvid satt i bilen på väg till en kvinna som han skulle sälja min Wii till, hahahaha! KL 00.20 en tisdag, kanske lite overkill. Jag fick den i julklapp förra året precis som jag hade önskat mig, men jag har inte hunnit spela en enda gång på ett helt jävla år!!! Jag sa till Arvid att komma och hämta fulla lilla mig, och när han kom där i svarta mysbyxor, sin zipper jacket med ett vitt linne under så tänkte jag, fan va han är konstig och älskvärd. Men det blir bättre, Benjamin T bjuder in Arvid på festen och tycker att "det vore ju askul om du också festar med oss" och så blir det. Alla män har typ kavaj och är ganska fulla förutom Arvid som dricker en kopp kaffe och stannar till "bara sådär" för att festa till det i sin pyjamas.
När jag ska hem (och gick en hade bra hejdå runda) kl 02:00 sa Herr André W "jaha, så det är han du knullar, kuken i fittan och God Jul".

/Puss H

Yasemin Salik

Yasemin och jag är "brothers from different mothers". På många sätt är vi lika, det kanske inte säger er någonting. Hon är en lugnare variant av mig. Ok, det säger er ingenting heller.
Vi träffades på Nordisk Film för ca 3 år sen och blev ganska snabbt nära vänner. Jag uppfattar Yassi som hon även kallas som en dramatisk kvinna, med mycket känslor som bejakas, otroligt ambitiös, ren (hon gillar klorin), klok, och pratglad. Hon har startat ett eget bolag som heter Yablo http://yablo.se/ och hon har gjort musikvideos, dokumentärer etc. Denna kvinna är väldigt godhjärtad och gullig, du kommer att trivas i henns sällskap och tycka om henne väldigt snabbt. Jag kan tänka mig att om man träffar henne vissa dagar kan hon uppfattas lite pretto, medan andra dagar är det kläder och skor som gäller. Hon är grym på att debattera och diskutera, och borde vara programledare på SVT. Hon gillar män, men inte vilken man som helst, Yasemin är väldigt noggran i sitt val. Hon känner jättemycket människor och är typ ett socialt geni.

Det känns som att jag inte borde ha skrivit att vi är lika, för det är vi inte när jag tänker efter. Jävligt förvirrande....hahaha!

Vi hörs...

/Puss H

Vem är en Svennebanan egentligen??

Igår kväll var två vänner över på fika hos mig. Dom är ett par och Arvid var hemma alltså var vi 2 par som satt och fikade, det var hur som helst väldigt trevligt. Vi diskuterade vad en Svennebanan är för någonting, och hur Svennebananen är personifierad. Vad äter den? Vad har den på sig? Vilka tv-program tittar den på? Och en av oss som för övrigt själv var svensk berättade sin bild och hon beskrev Svennebananen så här:
Han har foppatofflor, snusar, bor i radhus, har 3 barn, kollar på "Du är vad du äter", dricker varje helg (lite för mycket), äger en schäfer, äter potatis till allt, lyxar till det på fredagen med tacos, har en ölmage, är inte intresserad  av andra människor och kulturer, pratar gärna med grannen när han har spikat upp nåt, och kollar på Tv medan hans sambo lagar falukorv och makaroner.
Jag tycker att det hon sa stämmer överens  med bilden som jag har, men är det verkligen nåt fel med det? Ska man behöva skämmas för att man är Svensk? Ordet Svennebanan har fått en negativ betoning, och många blir nog sårade av detta ord som har har skapats av en kul typ (förmodligen en blatte) och som används flitigt nu för tiden.
Vi (alla svenskar inte bara blattar) borde tänka oss för när vi använder ordet Svennebanan, självklart är det mer ok att använda ordet Svennebanan om du själv är svensk, men är du minsta blatte av dig borde du bara radera det ordet och låtsas att det aldrig har funnits. Om inte du är sugen på att skapa lite mer smygrasism. Man ska behandla andra så som man själv vill bli behandlad.....Eller nåt i den stilen. 

Vi hörs...
/puss H

En fågel viskade i mitt öra

En fågel viskade i mitt öra att Anna Sedin älskar att läsa böcker och kolla på skumma franska filmer....

/Puss H

Anna SedinHon fyllde år igår och det firades! Jag och Arvid var hemma hos henne och fick träffa hennes vänner, syster och kanske hennes blivande pojkvän.
Tyckte att det kanske skulle vara lite trevligt att skriva om Anna Sedin eftersom hon fyllde år igår.
Jag uppfattar min kära vän som en intelligent kvinna, hon har lite attityd (spelar hon iaf) och är väldigt ärlig. Om hon inte tycker om nånting du gör så kommer du få reda på det. Anna verkar också uppskatta om hennes omgivning är ärliga mot henne. Om inte jag är helt ute och cyklar nu så dras hon till människor som är ganska komplicerade, tror knappast att hon kommer gifta sig med Börje (ekonom) som jobbar på Swedbank och smygtittar på porr ibland. Första gången jag träffade henne tyckte jag att hon verkade nervös men det stämmer inte, det är nåt annat. Vad?? Ja, det vet jag inte... Hon är otroligt omtyckt, både av män och kvinnor. Tyvärr vet jag inte vad som intresserar henne förutom män. Lite synd att jag inte har förstått det än. Är hon intresserad av politik? Är hon intresserad av smink? Är hon intresserad av att måla? Jag kan liksom inte svara på det, jävligt synd. Men Anna kanske bara "är" hon behöver inte identifiera sig på det sättet.
Hon är en fin tjej, den där Anna Sedin!!

/Puss H

Imorgon händer det som inte får hända!

Varje dag från och med imorgon ska jag skriva om en person som jag känner (vem som helst, typ "vem är Krister?"), och denna person kan vara cool, sexig, dum i huvudet, fet, lång, humorbefriad eller bara snäll....Jag kommer att försöka beskriva denna människa så som jag uppfattar honom/henne. Jag har inte bestämt mig än om jag ska berätta vad jag har eller haft för relation till människan ifråga som jag skriver om. Det kan ju vara kul och veta hur man uppfattas av sin omgivning, eller inte!
Hörrni, det här kan sluta hur som helst.
Och ni kan självklart skicka in önskemål på folk som ni vill läsa om.

God natt!

/puss H

Ååå tjejer, vi måste höja våra röster för att höras!

Kommer ni ihåg när jag var arg häromdagen på att kvinnor inte vågar ta plats i humorsvängen? Jag tyckte att gubbjävlarna skulle fråga mig eller Nour om vi kunde skriva istället. I min ilska så ringde jag upp Nour som jag för övrigt inte alls känner och pratade in i hennes telefonsvarare, jag sa att jag ville jobba med henne och att hon är fantastisk. Det gick två dagar och nu har jag fått ett sms från henne. Där hon skriver kort och gott att hon är redo, och vill samarbeta. Det är fint av henne. En galen iranier lämnar ett anarkafeminiskt meddelande på hennes svarare.... Och hon gillar det!! Hehehe.
Kära läsare, snart kommer ni att få se nått inom svensk tv som ni aldrig trodde ni skulle få se. Jag hoppas det iaf...
/Puss H

Den där turren

Gå in på min lillebrors blogg och titta på hans konstiga videoblogg som är helt meningsslös.

http://hamonio.blogg.se/2008/december/eighth-videoblog-omgay-h-dawg-sanadski.html


/puss H

Jag provocerad, näää....vad menar du?

Förlåt att jag inte har skrivit under helgen. Här har ni gått in massa gånger och trott att det finns nåt kul att hämta här, men icke!
Det har varit en väldigt stressig helg, och jag kommer inte ihåg vad jag har gjort förutom att jag har jobbat, varit på ikea och ätit söndagsmiddag med familjen.
Just nu har jag inget vettigt att skriva om förutom att jag är förbannad på att 4:an ska köra ett humorprogram som bara består av kvinno-komiker, fast det är män som ska skriva all manus, är inte det anus?
Jag har verkligen lust att skriva massa fula ord, men jag låter bli. Ni gubbar får fantisera om vilka ord jag tänker på när jag ser er driva omkring. Varför frågar ni inte mig eller Nour om vi kan skriva manus till ett program som riktar sig till kvinnor, eller är ni skraja att ni förlorar era jobb?

OBS! Jag vet att det inte bara är gubbarnas fel, men ni måste släppa in oss och inte vara sä jävla rädda eller är det nåt annat som oroar er, blir ni kåta och tappar fokus om det sitter kvinnor med under manusgenomgångarna? Vi brudar måste våga börja göra humor och strunta i om det är läskigt.

/Puss H

RSS 2.0