Rolig grej liksom.

Varför sitter denna konstiga bild uppe på väggen i soprummet för studentlägenheterna på norra stationsgatan.

Lägg märke till slevarna som hänger på väggen bakom henne. Fan va skabbigt, precis allt som har med bilden att göra.
/ Puss H

Andreas Kleerup....Hmmm.

Jag har funderat på varför jag gillar trasiga människor, Kleerup är en av dom. Jag känner inte honom, har aldrig träffat honom...men han utstrålar ångest, säger underliga saker i intervjuer och har alltid solglasögon. 
Han påminner mig om hur jag själv har levt förr, och hur människor uppfattade mig då. När jag fyllde 22 år så bestämde jag mig att börja leva ett normalt liv (enligt samhällets norm) Jag försökte sluta säga konstiga saker bland andra människor, inte dricka för att döva ångest, inte leva ut konstiga sexuella fantasier, inte jobba med nåt flummigt (Teater), inte vara för engagerad i samhällsfrågor..... Jag lyckades till viss del, men jag tror att många ser igenom mig och tycker att jag är dålig på att spela det normala spelet....Hordokht sipprar fram ändå. Nu känner väl jag helt enkel att det är dags sluta upp och försöka passa in, jag lyckas ju ändå inte. 
På bilderna här nedan ser ni den nya Hordokht (Jag är ironisk och ska skoja till det på slutet, i det annars ganska allvarliga inlägget)
(Bild 1, H är cool)

(Bild 2, Fuck it)

(Bild 3, H låtsas ha tagit illegala droger)


Googla Kleerup och kolla på hur han ser ut och vad han säger i intervjuer.

/Puss Hordokht


Imorgon börjar inspelningarna av Olle, High Five!

Jag är en sån jävla tönt, detta är min fjärde säsong på Fråga Olle och fortfarande tycker jag att det är väldigt roligt. Jag får separationsångest varje gång inspelningarna börjar för då vet jag att det snart är slut på det roliga....
Jill, Sara, Wendy, Camilla och Hordokht är  5 kvinnor (redaktionen) som vet vad dom vill ha, dom är starka, sexiga och väldigt speciella, lägg märke till att jag inkluderar mig själv. Nu ska jag sluta upp med dumheterna, jag älskar dom, jag älskar Olle, jag älskar UR där vi spelar in programmen, jag älskar Sverige, och sist men inte minst LIVET. High Fiiive vänner!
Jag är medveten om att det här inlägget är lite meningslöst... men det gör inget, för jag älskar Livet. High Five igen!
/Puss H


Islamistläger i närheten av Grythyttan.

Det var otroligt skönt att få komma ut i skogen denna helg och njuta av vår fantastiska natur.
Jag var bl a på kantarell-jakt med 3 svennar som var besatta av att hitta svamp, jag tyckte det var kul i 10 minuter.... sen tappade jag förståndet, strax därefter hittade Arvid värsta mycket kantarell som vi gjorde en god förrätt på, mumsfilibabba!!

Senare på kvällen skulle vi grilla kött och jag fick leka med en luftgevär under tiden, jag fick en euforisk känsla av att hålla i ett gevär, sikta och skjuta på äpplen.

Jag vet att jag ser galen ut i min röda sjal, med konstig hållning....hahaha.
Egentligen var jag på Islamistläger i närheten av Grythyttan inte på en kompis landställe för att slappa.
/Puss Hordokht

Feta gubbar som gör humor åt folket...

Jag sitter här på jobbet och ser i ögonvrån att humorprogrammen som vi producerar har satt igång på allvar. Det är inte så svårt att missa när dom sätter igång, huset fylls av feta gubbar, tjockisar helt enkelt. Tjockisar som gillar att dricka öl, och klappa sig själva på magen åt sina egna skämt. Varje humor-redaktion består av en manlig producent, en manlig redaktör, 2-3 manliga manusförfattare och en kvinnlig projektledare. 
Jag personligen älskar feta gubbar, jag själv är en fet gubbe! Men det betyder inte att jag BARA vill ha feta gubbar överallt. Det räcker nu, låt mig få njuta av en fet tants eller kvinnas närvaro, höra henne skratta åt sina egna skämt och se henne klappa sig själv på magen.
Det är självklart inte så lätt att hitta kvinnor som skriver humor och är riktigt bra på det, utbudet är ytterst litet. Men jag vet att det finns roliga kvinnor och ni roliga kvinnor måste ta er själva i kragen och börja stå-uppa, skriva humor och komma ut ur ert skal. Och ni feta gubbar som producerar humorprogram, öppna ögonen och öronen det finns faktiskt kvinnor som har humor och talang nog för att skriva några usla skämt. Tro det eller ej. 
/Puss H

Webb-Tv is the shit.... I vissa fall.

Vissa gör ju Webb-tv och det kan verkligen suga. Ni vet alla vad jag pratar om.....eller inte. 
Johan Samuelsson (producent och vän) sa häromdagen att Webb-tv is the shit, fast han sa det med andra ord och det fick mig att titta på en idé som jag kom på i våras.
Och ju mer idén utvecklas under mitt krulliga hår på huvudet ju mer känner jag att this is the shit, asså idén jag fick inte webb-tv eller kanske både och. Jag vet inte, SKIT SAMMA!!!  det är så jävla enkelt och ett ämne som alla gillar att diskutera, 
varenda kotte. Jag ska fan göra det, jag gör det bara, typ nu! Jag känner mig galen, crazy, loco, wahnsinnig, pazzo, hullu! Ja, ni fattar.
/ Hordokht

Pride saknade Fråga Olle.....

Hey alla underbara människor!

Igår var jag självklart på stan för att se pridetåget. Jag, mamma och Hamon (lillebror) stod vid slussen, och vi njöt i fulla drag. Jag såg två killar som jag har haft sex med, dom gick i tåget....Mycket trevligt tycker jag. 
Alla var där igår, poliser, läkare, Mer (drycken), lärare, föräldrar till homos, Linda Rosing, Moderaterna men inte Fråga Olle. Varför var inte vi där? Om några ska vara med i tåget så är det väl vi? Hur kan vi ha missat det? Shit alltså, det här är en katastrof tycker jag. Där stod jag Hordokht som har varit "Fitta på Stan" och undrade varför jag inte har på mig fittdräkten och går i tåget med resten av Fråga Olle redaktionen. 


/Puss H

RSS 2.0