Hjärngiganten....

Ibland stannar min hjärna, den slutar att fungera. Det spelar ingen roll vad jag gör, hur mycket jag försöker. Den vill inte....Likt en mobil som bara lägger av.
Man blir förbannad och skriker:
JÄVLA telefon!!
Ingen reaktion....telefonen har levt sitt liv. Och jag som ägare accepterar detta och går vidare.
Jag kan ju alltid köpa en ny telefon på Elgiganten.
Var fan shoppar jag min en ny hjärna??
Det måste finnas en butik någonstans.

/Puss H

Iranska Ambassaden i Sverige

Jag brukar inte vanligtvis se ut på det här viset, men i måndags var jag förtryckt......
image6
I måndags var jag på den Iranska ambassaden i Lidingö, tänkte ju hälsa på lite släktingar snart. Och min söta mamma sa att mitt persiska pass har gått ut, därför behöver jag åka till the embassy och få nån slags stämpel.
Klockan var 9:45 och jag hade inte ätit någon frukost, stressad som vanligt sprang jag ner till tunnelbanan mot Ropsten i vårsolen på Valhallavägen för att träffa mamsen på perrongen. Vi pussade varandras kinder och satte oss på tåget. Hon hade med sig 2 st slöjor som vi skulle sätta på oss när vi kom fram till Ambassaden. Vi båda kände oss lite nervösa inför vår resa till Lidingö, det är som att åka till Iran fast ändå inte. 
Klockan 10:30 var vi framme, och sekunderna innan hade våra slöjor åkt på huvudet. 
Klockan 16:45 åkte vi därifrån med en kvinna som hade blivit slagen och jagad av sin man och var konstant rädd och deprimerad. Hon fick min mammas nummer eftersom vi ville hjälpa henne. 
Jag förstår att ni just nu i denna sekund undrar va fan vi gjorde där i så många timmar utan varken mat eller vatten. Eller så undrar ni vem den här kvinnan var som vi hade träffat.... 
Vi börjar med den förbaskade kösystemet som inte alls fungerade, precis som den Iranska regeringen. Allting tog jättelång tid och byråkratin var 10 000 ggr värre en sosselandet som vi lever i. Och i slutet av dagen hade alla kvinnors slöjor åkt ner halvvägs från huvudet och ingen orkade fixa till sin slöja, jag delade ut Ipren (intelligent värktablett) till folk som väntade på att få svar angående sina ärenden och alla pratade skit i smyg om Hizbollah. Ska det verkligen behöva vara så? Vi var ju i Sverige, Stockholm, Lidingö - för fan! 

En av alla dessa kvinnor som jag och mamma började prata med för att känna gemenskap och slippa tänka på hunger var jätteblyg och försiktig, hon hade en otroligt vacker dotter på 1 år och 10 månader. Hennes dotter var busig, öppen, energisk, glad och hämningslös...Min mamma påstod att den lilla flickan påminde om mig i sättet. Den lilla flickans mamma sa nästan ingenting till oss under hela dagen, och jag lekte jättemycket med hennes dotter. Innan hon skulle röra sig därifrån började min mamma prata med henne. Kvinnan berättade att hon blev bortgift för 12 år sen och sen dess har hon levt i skräck i Sverige. Hennes man har slagit henne och båda hennes döttrar, han har hotat henne till livet och bl a sag att hon borde ta sitt liv annars gör han det. Och hela hans släkt står bakom honom. Hon har kvar alla släktingar i Iran och vill åka tillbaka för att hälsa på, men enligt Iransk lag kan hennes man stänga in henne i Iran från Sverige (alltså genom den Iranska Ambassaden) om han har lust och tycker att hon ska vara kvar i Iran. 
Ska det verkligen behöva vara så? Vi var ju i Sverige, Stockholm, Lidingö - för fan!
/Puss H

Upptäckte lite slarv, felstavningar på senaste inlägget! Förlåt...

.....Förlåt igen!

Sexism på hög nivå!!! Snusktant...

Hey! 
Jag är väl medveten om att många icke homomän blir besvärade av bilden på denna Gucci modell som jag har använt som bakgrund, men jag tycker att han är vacker, tyvärr!! En man behöver absolut inte likna honom för att jag ska bli attreherad, men vem kan motstå hans gulle kalsipper? Ja, inte Hordokht iaf, den lilla slampan... Mycket konstig känsla att prata om sig själv i tredje person, ska försöka sluta med det omedelbart. 
Hur som helst är jag medveten om att jag är ett sexistiskt svin som har bilden på min blogg, hehehe, hohoho, hihihi! Härligt måste jag säga. 
Nu ska jag lägga ner för idag, har ju inget vettigt att skriva egentligen...... Jo, nu kom jag på det. 
Min föredetta make, och nuvarande pojkvän (Arvid) och jag håller på att starta eget företag. Den kan vara så att Lolita Opwapo (En vän till oss och svart kvinna) också kommer att vara delägare. När jag tänker på vårt blivande Imperium så blir jag hög. 
Nu tänker ni att: 
Hordokht verkar vara en väldigt drömmande individ med stora mål. 
Kan hon verkligen blir vår nästa Berlusconi?? 
Ja, kära läsare. Jag tror faktiskt det.... Ska berätta mer om vad vi 2 eller kanske 3 entreprenörer ska producera på detta företag vid ett annat tillfälle. 

PS. jag älskade Tunisien, det doftade Teheran min födelsestad på gatorna.DSimage5
Kids på väg till skolan i Tunisien.

körv eller cous cous?

I sverige äter arbetarklassen körv, och överklassen oxfilè. I Tunisien äter alla cous cous hela tiden, fattig som rik. Jag gillar Tunisien!
Och jaaaaaaaaa, jag vet att jag later som en kommunist. Men ack vad ni har fel....
/Pussar fran Tunisien

Extra Extra på Tv3

Hey homos och heteros!

Jag hoppade in som publikuppvärmare på EE som jag brukar kalla det...hehehe, nörd. Den ordinarie värmaren som är en legend inom uppvärmningsbranschen (Mimmi Romanus) kunde inte idag, så vem var där om inte legend Nr2 Hordokht Moravejzadeh. Ja, det är sannerligen inte lätt att få alla dessa deprimerade människor i publiken att skina och tro på livet igen.
Ok, nu ska jag sluta dravla. Jag har ju väldigt ofta "inside information" om våra underhållningsprogram. Om ni kan gissa vilka Celebs som var gäster på EE så kan ni vinna en rundvandring på Käppala reningsverk .

Jag var nämligen där på studiebesök idag, fråga inte mig varför? Det är hemligt, om jag berättar det för dig, så måste jag döda dig! (Jaws-musik)

Måste lägga till att det var längesen jag träffade Benjamin, (Producent på Parlamentet, min förra Chef) Och att det var jätteroligt att träffa honom på inspelningen . Nu känns det jättejobbigt att bara skriva Benjamins namn, jag älskar ju er andra också.


Extra Extra

/PUSS

Tutankhamuns hämnd, fast i Tunisien.....

God eftermiddag Kamrater! 

Jag borde inhandla mjölksyretabletter till Tunisien resan som bär av på Onsdag morgon kl 06.45. Det sägs att det hjälper mot diarré men inte kräkanfall, men hur gör Hordokht om hon är laktosintolerant och inte tål dem förbannade mjölksyretabsen. Jag är ju extremt rädd för att bli magsjuk, min kräkfobi började i väldigt tidig ålder. 
Hur är det egentligen där nere i Afrika med Hygienen?? (Med svensk arbetarklass, smygrasism röst) Hihihi...Förlåt. Jag behöver egentligen bakterier, JAG är en bakterie!! 

Det här är jag:
image4

En ny programidé formas

Jag, Arvid och Christopher Linnell skulle spåna på ett format, men det hela började med att C inte var riktigt färdig med golvet i hans lägenhet. Innan vi satte igång att jobba med nästa stora mästerverk som kommer att sändas på någon av våra undernärda svenska tv-kanaler så var vi tvunga att hjälpa vår vän med slipandet. Kolla in vad dessa vuxna män håller på med.

God natt och puss. /Hordokht

Hordokht har blivit Bruno K. Öijer

Hey alla vackra och fula! (Pretto hälsning, låter som Bruno) Ni måste läsa hans "samlade dikter" 

Jag vet inte alls varför jag gör det här, förmodligen är jag sjuk. Idag har jag suttit och funderat på nya programformat och kommit på en hel del Min hjärna är full av idéer och snart sitter vi (Arvid och Jag) på en hög av pengar och badar i Franska Rivieran.... Jag älskar Arvid, utan honom vore jag nu en knäpp krigsskadad turrebrud från Vallentuna som jobbar med tv. Oops, jag var visst precis det jag beskrev för er.

 Arvid är gud!!!! Han är bra i sängen, doftar gott, snygg, sexig, min bästa vän och min man. Tror att jag ska skriva en dikt till honom faktiskt. 
Hey Arvid 
Tur att du inte är bög (älskar bögar, men man kan inte idka älgskog med dem) 
Hey Arvid 
Tur att du inte är hög 
Hey Arvid 
Utan dig skulle jag bli galen 
Hey Arvid 
Med dig är jag glad i analen 
Hey Arvid 
Du är verkligen fin 
Hey Arvid 
Tack gode gud att du är miiiiin 
Jag slutade egentligen rimma för ca 2 år sen, men fick en plötslig impuls alldeles nyss som jag var tvungen att följa, visst har han ett fint leende.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0